• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

15:41

STARTUJE PRVESNTVO IZRAELA! PLATE vrtoglave, bivši štoper, a sada rival Zvezde među NAJPLAĆENIJIM igračima...

reuters

Fudbal

STARTUJE PRVESNTVO IZRAELA! PLATE vrtoglave, bivši štoper, a sada rival Zvezde među NAJPLAĆENIJIM igračima...

Podeli vest

Izraelski fudbalski elitni rang kreće u subotu od 17 časova utakmicom između Hapoela iz Haife i njegovog imenjaka iz Tel Aviva. Osetila je Crvena zvezda na svojoj koži kvalitet tamošnjeg fudbala pošto je poražena od Makabija, a mnogi fudbaleri koji su tamo pronašli uhlebljenje i te kako lepo žive

Fudbaleri Makabija iz Hafije ipak će doći odmorniji u Beograd na revanš utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona!  Za vikend je trebalo da igraju utakmicu domaćeg šampionata, oni su se više puta bunili zbog toga, a sada im je konačno želja uslišena. U sve se umešalo i ministarstvo sporta Izraela, upravo njihovom intervenciju dozvoljeno je da Makabi ne igra porti Bnei Sahina kako bi imali više vreme za odmor pred utakmicu u Beogradu.

Foto: Reuters

Eran Zahavi

Nema sumnje da sa najviše ambicija u novu sezonu Makabi iz Tel Aviva koji sa klupe vodi srpski trenera Vladimira Ivića, kojem pomaže Miloš Veselinović, a izraelski velikan u svojim redovima ima igrača koji ima godišnju platu 1.100.000 evra.

Naravno, u pitanju je Eran Zahavi, koji je se posle odlaska iz PSV-a ove godine vratio u domovinu! Interesantno je da je među najlplaćenijim igračima u ligi nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član njenog rivala Makabija iz Haife - Bogdan Planić. On na godišnjem nivou zaradi po 420.000 evra, a toliko je "dobar" i Zvezdin "dželat", francuski napadač Frantzdi Pjero, koji je dva puta matirao Borjana!

Foto: reuters

 

Planić je ušao u poslednju godinu ugovora i aktivno pregovara o produžetku saradnje, a navodno bi trebalo da dobije platu od pola miliona evra. Portugalski štoper Migel Vitor u Hapoel Ber Ševi zarađuje 380.000 evra. 

Neki od srpskih igrača koji su u minulih nekoliko sezona igrali u Izralu su: Aleksandar Pešić (Makabi Tel Aviv), Marko Jovanović (Bnei Jahuda), Miloš Radivojević (Kirjat Šmona), Branislav Jovanović (Hapoel Aškelon i Hapoel Ramat Gan)...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija