• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

15:44

OVAKVOG ANĆELOTIJA NIKADA NISTE VIDELI! Nije mogao da zadrži suze zbog njega! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

OVAKVOG ANĆELOTIJA NIKADA NISTE VIDELI! Nije mogao da zadrži suze zbog njega! (VIDEO)

Podeli vest

Brazilski vezista Kazemiro (30) posle devet godina igranja za Real Madrid potpisao je ugovor s Mančester Junajtedom

Tako se raspao legendarni trio vezista Reala Modrić - Kros - Kazemiro koji je osvojio čak pet Liga šampiona i tri Primere.

Sve ovo je teško palo treneru "kraljevskog kluba" Karlu Anćelotiju koji nije mogao da zadrži suze! 

 

 

Nedavno se sjajni stručnjak oglasio i istakao da mu nije jasno zašto se Kazemiro odlučio na ovaj potez!

- Ne znam ni ja zašto je Kazemiro odlučio da ode iz ekipe, koja je evropski šampion, u klub koji se muči. To je njegova lična odluka. Ekipa ga razume i prihvatamo svaku njegovu odluku s poštovanjem i ljubavlju. Jutros sam razgovarao sa njim, nisam ni pokušao da ga ubedim da promeni odluku. Mislim da nema povratka. Poželeo sam mu sreću, hvala mu na svemu što je uradio za Real- rekao je Anćeloti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija