• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

16:14

UEFA SVE IZNENADILA! Izabran tim Lige šampiona! A najbolji trener, ZNA SE!

Tanjug

Fudbal

UEFA SVE IZNENADILA! Izabran tim Lige šampiona! A najbolji trener, ZNA SE!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula i Real Madrida imaju najveći broj igrača u najbolejm timu Lige šampiona za proteklu sezonu.

Imena 11 najboljih pojavila su se greškom dan ranije nego što je to planirano, a kao što je poznato Real je po 14 put osvojio titulu klupskog prvaka Evrope.

Madriđani su imali sjajnu sezonu, na putu do nove krune u elitnom takmičenju izbacili su PSŽ, Čelsi i Mančester siti, a na kraju su pobedili i Liverpul.

UEFA najbolji tim objavljuje obično da dan žreba za grupnu fazu, što znači da je to trebalo da se dogodi u četvrtak, 25. avgusta, ali su detalji o tome procureli u tehničkom izveštaju koji je objavljen dan ranije.

Kada je reč o najboljih 11, na golu je čuvar mreže Reala, Tibo Kurtoa.

Poslednju liniju od četiri igrača čine Trenr Aleksander-Arnold (Liverpul), Antonio Ridiger (Čelsi), Virdžil van Dajk (Liverpul) i Endi Robertson (Liverpul).

U veznom redu su Kevin de Brujne (Mančester siti), Fabinjo (Liverpul) i Luka Modrić (Real Madrid).

Napadački trio čine Kilijan Mbape (PSŽ), Karim Benzema (Real Madrid) i Vinisijus (Real Madrid).

Zanimljivo je da u napadu nije bilo mesta za dve zvezde iz pretprošlog izdanja, Mohameda Salaha i Sadija Manea, koji je ovog leta prešao u Bajern.

U glasanju za najbolji tim Lige šampiona učestvovala su 23 lica iz sveta fudbala.

Kada je reč o trenerima, Karlo Ančeloti iz Reala je izabran za najboljeg, što je sasvim logično jer je na kormilu pobednika, Reala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija