• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

12:22

SELEKTOR SRBIJE OPTIMISTA PRED MEČEVE ODLUKE: Pobeda protiv Portugala može da donese MNOGO!

fss

Fudbal

SELEKTOR SRBIJE OPTIMISTA PRED MEČEVE ODLUKE: Pobeda protiv Portugala može da donese MNOGO!

Podeli vest

Žensku fudbalsku reprezentaciju Srbije u septembarskom terminu kvalifikacija očekuju mečevi odluke za plasman u baraž za Svetsko prvenstvo. Seletkor našeg nacionalnog tima Predrag Grozdanović odiše optimizmom uoči velikog izazova

Sjajna serija od šest uzastopnih pobeda, gol razlika 21:5, ali pre svega istorijski podvig u duelu sa Nemicama i trijumf na domaćem terenu od 3:2, ulivaju nadu da bi ova generacija srpskih fudbalerki mogla da uradi ono što nijednoj prethodnoj nije pošlo za rukom – da izbori učešće na završnom turniru najveće smotre svetskog fudbala koja se od 20. jula do 20. avgusta naredne godine održava na Novom Zelandu i u Australiji.

- Mi smo četiri godine naporno radili i odricali se svega da bi došli u poziciju da igramo najvažniju utakmicu u istoriji srpskog ženskog fudbala. Pobeda protiv Portugala može da nam donese mnogo toga. Dobro smo analizirali protivnika, svesni smo svih njihovih prednosti, ali i mana. Mogu slobodno da kažem da smo spremni za žestokih 90 minuta u petak uveče u Staroj Pazovi– rekao je selektor naše reprezentacije Predrag Grozdanović koji ni ovoga puta nije siguran hoće li moći da računa na sve raspoložive snage:

Foto: fss

 


- Jelena Čanković je pod znakom pitanja, ali se nadam da bi do srede i to moglo da se reši. Navikli smo da pripremamo utakmice pod teretom kadrovskih problema i meni je veoma drago što radim sa devojkama koje su u svakom trenutku spremne da se stave u službu kolektiva, da iskoče iz drugog plana i iskoriste svoju šansu – rekao je selektor Grozdanović koji je u ponedeljak okupio igračice u SC FSS i počeo završne pripreme za mečeve odluke.

Izabranice selektora Grozdanovića sastaju se najpre sa Portugalom 2. septembra (20:00) u Staroj Pazovi, a četiri dana kasnije gostuju Izraelu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija