• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2022

23:58

ZAVRŠENO SUĐENJE RAJANU GIGSU! Ovo je EPILOG koji niko na Ostrvu NIJE OČEKIVAO!

Fudbal

ZAVRŠENO SUĐENJE RAJANU GIGSU! Ovo je EPILOG koji niko na Ostrvu NIJE OČEKIVAO!

Podeli vest

Suđenje Rajanu Gigsu, koga je njegova bivša partnerka Kejt Grevil optužila za napad i nasilno ponašanje, završeno je nakon četiri nedelje.

Tokom te četiri sedmice porota, sačinjena od sedam žena i četiri muškarca - jedan porotnik je zbog bolesti oslobođen dužnosti - je morala da sluša iznošenje prljavog veća u burnoj vezi nekadašnjeg igrača i nekadašnje legende Mančester junajteda i njegove bivše partnerke.

Inače, oni su bili u vezi tri godine, odnosno počeli su vezu sedam meseci nakon što se Rajan razveo od supruge Stejsi koju je godinama varao s devojkom rođenog brata Rodrija.

Foto: printscreen

Podsetimo, pre dva meseca Gigs je podneo neopozivu ostavku na mesto selektora reprezentacije Velsa kako sudski proces ne bi remetio pripreme reprezentacije za nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pošto ni posle četiri nedelje saslušanja porota nije donela bilo kakvu presudu Kraljevski sud u Mančesteru ju je raspustio, jer se nisu mogli dogovoriti nakon više od 23 sata većanja.

Kraljevsko tužilaštvo će tokom sledeće nedelje doneti odluku da li je novo suđenje u interesu javnosti, a ukoliko odluče da jeste, ono će najverovatnije početi u junu 2023. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija