• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2022

22:05

Možeš da daš gol Realu, a ne možeš da platiš večeru? ZDJELAR PRIČAO O PARTIZANU I CSKA, PA POTKAČIO BIVŠEG SAIGRAČA!

Starsportphoto

Fudbal

Možeš da daš gol Realu, a ne možeš da platiš večeru? ZDJELAR PRIČAO O PARTIZANU I CSKA, PA POTKAČIO BIVŠEG SAIGRAČA!

Podeli vest

Doskorašnji kapiten Partizana, sadašnji igrač CSKA , Saša Zdjelar nedavno je istakao da bi voleo da bude na spisku Dragana Stojkovića Piksija za Mundijal u Kataru, a sada je pričao o dočeku u CSKA, gde su mu navijači skandirali i pevali pesme o vezama sa Partizanom

Izgarao je Saša Zdjelar na terenu u dresu crno-beih, ali je uhlebljenje našao u Rusiji i nije krio koliko mu je drago što se odlučio na taj potez.

- Osetio sam već tu vezu. Nekoliko dana pošto sam došao u CSKA, kada sam otišao na trening. Bio sam oduševljen kada sam video koliko je ljudi na tribinama. Tad su počeli da skandiraju „CSKA – Partizan, bratstvo od ljubavi i časti“ i da pevaju pesme na srpskom. To reči ne mogu da opišu - počeo je priču Zdjelar za ruski Sport24.

Prijateljstvo navijača dva kluba mu nije bilo nepoznato.

- To sam video svojim očima mnogo puta. Kada je Zoran Tošić došao ponovo u Partizan, zbližili smo se. Kada god bismo u Beogradu negde izašli, naišli bi na navijača CSKA iz Rusije. Zato izraz „CSKA i Partizan su braća“ sam čuo mnogo puta.

Foto: printscreen Twitter

 

Zoran Tošić je ostavio dubog trak u ruskom velikanu, a otkrio je Zdjelar i kakvoje mišljenje nekadašnjeg saigrača o klubu.

- Sve vreme dok smo igrali zajedno u Partizanu govorio je kako je CSKA veliki klub. Zajedno sa Nathom, koji je došao u Srbiju pre tri godine, govorio je: tamo smo se osećali kao kod kuće. Nikada nijednu lošu reč nisu izgovorili. I ja sam znao dosta o klubu još otkako sam počeo da treniram fudbal. Velika je stvar bila kada smo 2015. godine igrali protiv reprezentacije Rusije, tada je nastupilo mnogo igrača iz CSKA. Veliki je ovo klub. Pogotovo u Srbiji, jer je mnogo momaka sa Balkana igralo u Moskvi. Zbog toga smo sa dosta pažnje pratili utakmice CSKAČesto smo Zoran i ja prozivali jedan drugog. Šalio sam se s njim u restoranu: „Kako ti momčino možeš da daš gol protiv Real Madrida, a ne možeš da platiš večeru? A, on je pričao kako se njegov sin pravi važan u Beogradu zato što je njegov otac igrao za Mančester junajted - kroz osmeh je ispričao Zdjelar.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija