• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2022

21:22

NAJVEĆI ČOVEK MEĐU FUDBALERIMA! Navijač Liverpula došao na trening BAJERNA, Mane svojom reakcijom ODUŠEVIO svet! (VIDEO)

Fudbal

NAJVEĆI ČOVEK MEĐU FUDBALERIMA! Navijač Liverpula došao na trening BAJERNA, Mane svojom reakcijom ODUŠEVIO svet! (VIDEO)

Podeli vest

Senegalski reprezentativac Sadio Mane uz osmeh je potpisao zastavu Liverpula jednom od navijača Redsa koji su došli na trening Bajern Minhena

Otišao je Sadio Mane iz Liverpula ovog leta, ali Enfild i slavni engleski klub nisu iz njegovog srca. Iako je Senegalac zbog prezasićenja odlučio da prihvati ponudu Bajern Minhena, nedavno je na treningu Bavaraca još jednom pokazao svoju ljudskost na delu budući da je jednom od navijača Redsa dao autogram na zastavu slavnog kluba. 

Mane je iznenadio sve odlukom da na kraju prošle sezone napusti Liverpul. Igrao je Senegalac u vrhunskoj formi pod trenerskom palicom Jurgena Klopa. Ipak, odbio je da potpiše novi ugovor, Redsi su prihvatili ponudu tešku 35.000.000 evra za brzonogog ofanzivca i on je završio u Bajern Minhenu gde dominira na startu nove takmičarske godine. 

 

 

Mane je u Bajernu odlično počeo sezonu i već sada je jasno da je minhenski klub dobio zaista odlično pojačanje. Na prvih šest utakmica postigao je pet golova, osvojio srca navijača i jasno stavio do znanja da su Bavarci ove godine još jači nego lane. 

Iako je Mane otišao iz Liverpula emocija prema velikanu sa Ostrva nije prestala. Jedan od navijača pojavio se na treningu Bajerna sa zastavom Liverpula, stavio je ispred Manea koji je sa osmehom od uva do uva stavio autogram na zastavu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija