• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2022

16:01

PSŽ OSUĐUJE RIVALE PARTIZANA! Mi smo posvećeni ISKORENJIVANJU nasilja...

printscreen

Fudbal

PSŽ OSUĐUJE RIVALE PARTIZANA! Mi smo posvećeni ISKORENJIVANJU nasilja...

Podeli vest

Fudbalski klub Pari Sen Žermen saopštio je da najoštrije osuđuje nasilje na tribinama uoči početka utakmice prvog kola grupe H Lige konferencija između Nice i Kelna

Utakmica je zbog nereda navijača dva kluba u kojem su učestvovale i pojedine pristalice PSŽ-a kasnila sa početkom oko 60 minuta.

Na početku utakmice je raspuštena grupa navijača PSŽ-a razvila transparent na tribini gde su bili smešteni nemački navijači.

Foto: Tanjug

 



- PSŽ je jedan od klubova koji je više od 10 godina posvećen iskorenjivanju nasilja sa fudbalskih stadiona. Klub ističe da je navijačka grupa (Supras Auteuil) raspuštena 29. aprila 2010. godine. Njeni članovi nisu priznati kao pristalice PSŽ-a i zabranjen im je pristup Parku prinčeva - naveo je francuski klub u saopštenju.

Francuski mediji su javili da su u sukobima povređene 32 osobe. Utakmica između Nice i Kelna završena je bez pobednika, 1:1. U drugom meču prvog kola grupe H Slovačko i Partizan su igrali 3:3. Nica će 15. septembra gostovati Partizanu u drugom kolu Lige konferencija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija