• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2022

15:35

VANDA I MAURO IKARDI ZAPALILI ISTANBUL! Bekamovi im nisu ravni, a Galata je sa njim dobila EKSTRA POJAČANJE (VIDEO+FOTO)

printscreen Twitter / Galatasaray EN, printscreen instagram

Fudbal

VANDA I MAURO IKARDI ZAPALILI ISTANBUL! Bekamovi im nisu ravni, a Galata je sa njim dobila EKSTRA POJAČANJE (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Haos u Istanbulu! Ma, ludnica! Mauro Ikardi potpisao je ugovor sa Galatasarajem i biće udarna igla žuto-crvenih u novoj sezoni. Hiljade navijača dočekalo ga je na prilazu stadionu.

Argentinski napadač je privatnim avionom došao u Tursku, u pratnji supruge Vande Nare i dece i igraće ove sezone za Galatasaraj kao pozajmljeni fudbaler PSŽ. Jedan od najvećih turskih klubova, imaće pravo da na kraju takmičarske godine pregovara sa Parižanima o otkupu ugovora.

 

 

Mediji u Turskoj pišu kako će Galatasaraj pokrivati deo Ikardijeve plate u iznosu od 750.000 evra, dok će ostatak od 6.000.000 evra plaćati PSŽ.

 

 

Ikardijev dolazak izazvao je “ludnicu” među navijačima turskog velikana, više hiljada ljudi dočekalo je argentinskog napadača ovacijama na aerodromu, a potom i na prilazu stadionu.

 

 

- Želeo bih da se zahvalim navijačima što su priredili ovako lep doček. Bilo je to neverovatno. Ostavili su utisak na mene, pokazali su veliku ljubav. Kada sam igrao za PSŽ, došao sam ovde i dao gol, baš na ovom stadionu. Sada ću braniti boje Galatasaraja. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i delim radost sa navijačima - rekao je Ikardi, kojem će Galata biti četvrti klub u karijeri, posle Sampdorije, Intera i PSŽ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VT

pre 1 godinu

Ma kako da ne, strasni su, zbir intelignecije ova dva patuljka je i dalje dvocifren broj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija