• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2022

21:58

UZBUNA U SOSIJEDADU! Povredio se Umar Sadik! Srpski Hetafe IZNENADIO Baske! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

UZBUNA U SOSIJEDADU! Povredio se Umar Sadik! Srpski Hetafe IZNENADIO Baske! (VIDEO)

Podeli vest

Najnovija akvizicija Real Sosijedada Umar Sadik povredio se u meču protiv Hetafea, koji je tim srpskog reprezentativca Nemanja Maksimovića dobio rezultatom 2:1

Bivši fudbaler Partizana stigao je u San Sebastijan kao najskuplje pojačanje u istoriji ovog kluba, ali je već u finišu prvog poluvremena morao da izađe iz igre.

Sadik je pao na zemlju, imao je bolnu grimasu na licu i odmah stavio na znanje da se ne radi o bezazlenoj povredi.

Medicinska ekipa gostiju utrčala je na teren i dala signal da Nigerijac mora da izađe iz igre. Konstatovana je povreda desnog kolena, a koliko ozbiljan znaće se nakon sutrašnjih dodatnih pregleda.

Tada je rezultat glasio 0:0, međutim, već u sudijskoj nadoknadi prvog dela Enes Unal je postigao sjajan gol iz slobodnog udarca i najavio iznenađenje.

Treba reći da je Hetafe do ovog meča osvojio bod i nisu mu davane šanse protiv jednog od klubova koji pretenduju na visoko plasman. Ipak, izabranici Kikea Sančeza pružili su najbolju igru u sezoni i na kraju zasluženo slavili.

Prednost Hetafea je duplirao Karlesa Alenja u uvodnim minutima drugog poluvremena, dok je domaćin promašio i penal. Učinio je to Borha Majoral u 14. minutu, dok je počasni pogodak za Sosijedad delo Braisa Mendeza.

Srpski reprezentativci Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović odigrali su svih 90 minuta u dresu Hetafea.

LA LIGA, 5. kolo:

Nedelja

Real Madrid – Majorka 4:1 (1:1)

/Valverde 45+3, Vinisijus 73, Rodrigo 89, Ridiger 90+3 – Murići 35/

Elče - Bilbao 1:4 (0:4)

/Ponse 59 - Nikolas Fernandes 9ag, Sanset 14pen, N. Vilijams 22, Berenger 44/

Hetafe - Real Sosijedad 2:1 (1:0)

/Unal 45+5, Alenja 48 - Mendez 51/

Betis - Viljareal (21)

Ponedeljak

Almerija - Osasuna (21)

Petak

Đirona - Valjadolid 2:1 (1:1)

/Rejnier 21, Romeu 88 - Monću 38/

Subota

Rajo Valjekano - Valensija 2:1 (1:0)

/Palazon 5, Gonzales 52 autogol - Dijakabi 90+3/

Espanjol – Sevilja 2:3 (1:3)

/Hoselu 45+4 pen, Brajtvajt 62 – Lamela 1, Karmona 26, 45/

Kadiz - Barselona 0:4 (0:0)

/De Jong 55, Levandovski 65, Fati 86, Dembele 92/

Atletiko Madrid – Selta 4:1 (2:0)

/Korea 9, De Pol 50, Karasko 66, Nunjez 82 ag – Veiga 71/

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija