• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

16:46

ISPLIVALO! Na stadionu gde će Srbija igrati na Mundijalu viđena prava KATASTROFA! Ima li vremena da je isprave?

printscreen

Fudbal

ISPLIVALO! Na stadionu gde će Srbija igrati na Mundijalu viđena prava KATASTROFA! Ima li vremena da je isprave?

Podeli vest

Delovalo je da je stadion "Lusail" vredan 675 miliona dolara koji će Katar koristiti za ovogodišnje finale Svetskog prvenstva prošao je prvi test utakmicom između egipatskog i saudijskog šampiona u Super kupu, ali iplivale su informacije koje to demantuju

Bliži se početka Svetskog prvenstva u Kataru, a nedavno su organizatori saopštili da je više od 77.000 navijača bilo na stadionu"Lusail" kapaciteta 80.000 na koncertu egipatske superzvezde Amra Diaba pre meča i na utakmici u kojoj je Al Hilal pobedio Egipćane Zamalek na penale 4:1 (1:1, reg.) i da je sve prošlo u najboljem redu!

Ipak, zemlja domaćin istorijskog turnira koji se po prvi put igra u zimskim mesecima, suočava se sa velikim organizacionim problemima.  Na stadionu "Lusail", koji je trebalo da posluži kao proba za predstojeće Svetsko prvenstvo došlo je do opšteg haosa u organizaciji, pošto su navijači bili ostavljeni bez vode!

Baš na tom stadionu će se u Kataru 18. decembra igrati finale Svetskog prvenstva, ali izveštaji sa lica mesta govore o brojnim problemima koji su organizatori imali. Stadion je bio u potpunosti bez vode i navijači nikako nisu mogli da joj pristupe.

"ESPN" piše da je voda nestala pre poluvremena, a navodi se i da su navijači stajali u ogromnim redovima, moleći da budu pušteni! I to nije sve, temperatura tokom utakmice dostigla je 34 stepena, sa velikim procentom vlage, ali je utešna stvar što bi do početka Mundijala ona trebalo da budu osetno niža!

U izveštajima se navodi i da su organizatori dobili neprocenjivo važne informacije o tome šta je potrebno popraviti u organizaciji najvećeg sportskog događaja ove godine!

Nama je posebno interesantno što će se na njemu igrati i utakmica Srbija - Brazil 24. novembra, kojom će izabranici Dragan Stojkovića započeti učešće na turniru!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija