• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

16:02

NAVIJAČI U TRANSU! Prava BOMBA stiže među CRVENO-BELE! (FOTO)

Fudbal

NAVIJAČI U TRANSU! Prava BOMBA stiže među CRVENO-BELE! (FOTO)

Podeli vest

Kolumbijski reprezentativac Hames Rodrigez do kraja dana će potpisati ugovor sa Olimpijakosom, prenose grčki mediji

Rešio je Olimpijakos da uzdrma fudbalsko tlo u finišu prelaznog roka. Pre samo desetak dana klub je predstavio Marsela kao bombastično pojačanje, ali to nije kraj sa poslovima u Pireju. Grčki mediji prenose da je danas na Karaiskakis stigao Hames Rodrigez te da će nekadašnji as Real Madrida do kraja dana potpisati ugovor sa crveno-belima! 

Rodrigez u Olimpijakos dolazi na pozajmicu iz Al Rajana. Kolumbijac je vezan ugovorom još dve godine sa katarskim klubom, po sezoni zarađuje 6.000.000 evra, ali bez obzira na to nije zadovoljan uslovima u klubu. Tokom leta bio je na pragu Boke Juniors, Botafoga, Galatasaraja i Valensije, ali su grčki crveno-beli izgleda bili najkonkretniji. 

Olimpijakos se obavezao da će plaćati 2.500.000 evra za Rodrigezovu godišnju platu, a Al Rajan pokriva ostatak. Očekuje se da Kolumbijac danas u Atini obavi lekarske preglede i potom stavi paraf na jednogodišnju pozajmicu. 

Foto: reuters

Hames Rodrigez je 2010. godine iz Banfilda stigao u Evropu. Tada je Porto argentinskom klubu platio 7.350.000 evra za Kolumbijca da bi ga tri godine kasnije prodali Monaku za 45.000.000 evra. Ipak, nakon jedne sezone i sjajnih igara na Svetskom prvenstvu u Brazilu Real Madrid je otkupio njegov ugovor za 75.000.000 evra, ali je Hames nikada nije snašao među Blankosima. 

Usledile su pozajmice u Bajern Minhenu, potom i selidba u Everton, a nakon jedne dobre sezone na Gudison Parku Hames Rodrigez je otišao put Katara. Al Rajan je za njegovu slobodu platio 8.000.000 evra. U dresu katarskog kluba odigrao je 15 utakmica, postigao pet golova i upisao sedam asistencija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija