• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2022

15:05

NAJAVLJENA IZNENAĐENJA! Piksi u petak objavljuje spisak!

fss

Fudbal

NAJAVLJENA IZNENAĐENJA! Piksi u petak objavljuje spisak!

Podeli vest

Selektor Dragan Stojković je na radnom sastanku okupio članove stručnog štaba

Razgovarano je o predstojećim aktivnostima i planu i programu priprema. Prvi trening reprezentaciju Srbije očekuje u ponedeljak poslepodne, dok će spisak selektora biti objavljen u petak 16. septembra u 10 sati i 30 minuta na sajtu FS Srbije.

Konferencija za medije Dragana Stojkovića predviđena je takođe u ponedeljak 19. septembra od 12 časova u SC FSS.

Ko će se naći u ponedeljak u Pazovi saznaćemo u petak u 10.30 časova kada će selektor Dragan Stojković objaviti spisak igrača na koje računa za dve utakmice Lige nacija. Orlove očekuje meč najpre sa Švedskom u Beogradu (24. septembar), a onda verovatno odlučujući za prvo mesto u grupi protiv Norveške u Oslu (27. septembar).

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković na treningu sa fudbalerima Srbije

Najavljena su dva iznenađenja, dolazak Srđana Babića, štopera španske Almerije i ofanzivca Crvene zvezde Stefana Mitrovića. 

Ovo je ujedno poslednje okupljanje reprezentacije Srbije pre novembra, kada će imati kratke pripreme i put u Katar, na prvenstvo sveta.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DRAGAN STOJKOVIĆ U RIMU! Sergej izveo selektora na večeru!  (FOTO)
Fudbal

DRAGAN STOJKOVIĆ U RIMU! Sergej izveo selektora na večeru! (FOTO)

Sedam dana ostalo je do početka priprema i okupljanja reprezentativaca Srbije za poslednje dve utakmice u ovom ciklusu Lige nacija, a selektor našeg nacionalnog tima Dragan Stojković ovog vikenda boravo je u Rimu kako bi na licu mesta ispratio formu naših reprezentativaca

12.09.2022

10:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija