• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.09.2022

19:35

TEŽAK UDARAC ZA ANĆELOTIJA! Real oslabljen u VELIKOM DERBIJU!

Fudbal

TEŽAK UDARAC ZA ANĆELOTIJA! Real oslabljen u VELIKOM DERBIJU!

Podeli vest

Fudbaler Reala Karim Benzema propustiće gradski derbi protiv Atletiko Madrida, potvrdio je trener Madriđana Karlo Anćeloti

Italijanski stručnjak je izjavio da će se Francuz vratiti na teren tek posle reprezentativne pauze.

Fudbaleri Atletika dočekaće u nedelju u 21 čas Real na stadionu Metropolitano u šestom kolu Primere.

- Neću reći ko će zameniti Benzemu, ali on svakako neće igrati. Počeo je da radi individualno i biće spreman nakon reprezentativne pauze - rekao je Anćeloti na današnjoj konferenciji za medije, a preneli su španski mediji.

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema neće igrati protiv Atletika

Posle pet odigranih kola branilac titule je lider La lige sa maksimalnih 15 bodova, dok je Atletiko na sedmoj poziciji sa 10 bodova.

Karim Benzema je ove sezone na šest utakmica za Real Madrid postigao četiri gola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija