• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

18.09.2022

15:43

MITROVIĆ I MAKSIMOVIĆ BOLJI OD BRAŠANCA! Hetafe ulovio tri boda protiv Osasune

Reuters

Fudbal

MITROVIĆ I MAKSIMOVIĆ BOLJI OD BRAŠANCA! Hetafe ulovio tri boda protiv Osasune

Podeli vest

Fudbaleri Hetafea su u gostima savladali Osasunu sa 2:0 u okviru 6. kola La lige

Pobegao je Hetafe iz opasne zone i u meču od velike važnosti savladao Osasune!

Prvi gol tim iz predragađa Madrida postigao je  Huan Antonio Iglesias na asistenciju Borje Majorala u 30 .minutu susreta.

Osasuna je od 43. minuta morala da igra sa igračem manje jer je Avilja dobio crveni karton.

Drugi pogotak za Hetafe postigao je Alvarez Sosa u 76. minutu meča, ipak pred sam kraj susreta i domaći tim je ostao bez jednog igrača kada Mila dobio crveni karton.

Naš reprezentativac Stefan Mitrović odigrao je ceo meč u dresu Hetafea, dok je Nemanja Maksimović na terenu  bio do 63. minuta. Na drugoj strani starter je bio Darko Brašanac

 

Standings provided by SofaScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija