• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2022

17:11

UŽASAN FUDBAL NA GUDISONU... Everton upisao prvu POBEDU u Premijer ligi! Vest Hem nastavlja DA TONE!

Tanjug/AP

Fudbal

UŽASAN FUDBAL NA GUDISONU... Everton upisao prvu POBEDU u Premijer ligi! Vest Hem nastavlja DA TONE!

Podeli vest

Fudbaleri Evertona savladali su Vest Hem sa 1:0 (0:0) u osmom kolu engleske Premijer lige

U teškoj situaciji dočekali su fudbaleri Evertona i Vest Hema međusobni duel na Gudisonu. Karamele u prvih sedam kola nisu upisale pobedu, Čekićari su doživeli pet poraza i imperativ je bio jasan. Sve sem tri boda bio bi ogroman neuspeh, razlog za brigu u oba tabora, a nakon 90 minuta paklene borbe četa Frenka Lamparda odnela je važan trijumf - 1:0 (0:0). 

Nisu navijači na Gudisonu imali mnogo razloga za uživanje budući da lepov fudbala nije bilo. Everton je bio koncentrisan na odbranu svog gola, Vest Hem je obigravao oko kaznenog prostora rivala, ali bez mnogo uspeha. Karamale su bile rešene da iz kontre napadu goste, a upravo to je donelo trijumf i jedini pogodak na meču. 

Foto: Tanjug/AP

Letošnje pojačanje Nil Mopaj postigao je prvi gol u dresu Evertona u 53. minutu kada ga je sjajno proigrao Aleks Ivobi. Bio je to jasan signal za Čekićare da krenu na sve i ništa, na Dejvid Mojes je na teren poslao Saida Benramu, Maksvela Kornea i Đanluka Skamaka. 

Ni to nije mnogo pomoglo Vest Hemu budući da su do kraja meča uspeli samo jednom da priprete Džordanu Pikfordu. U 74. minutu je upravo Said Benrama pokušao sa distance, ali je stativa zaustavila njegov udarac. U finišu meča je Maksvel Korne imao šansu nakon dodavanja Bovena, ali je sjajno reagovao Konor Koudi i sačuvao sva tri boda na Gudison parku. 

PREMIJER LIGA - OSMO KOLO: 

Petak:
Notingem Forest – Fulam 2:3 (1:0)
Avoniji 11, O'Brajen 77 – Tete 54, Palinja 57, Rid 60

Aston Vila – Sautempton 1:0 (1:0)
Ramzi 41

Subota:
Vulverhempton – Mančester siti 0:3 (0:2)
Griliš 1, Haland 16, Foden 69

Njukasl – Bornmut 1:1 (0:0)
Isak 66p – Biling 62

Totenhem – Lester 6:2 (2:2)
Kejn 8, Dajer 21, Bentankur 47, Hong Min Son 73, 84, 88 – Tilemans 6, Medison 41

Nedelja: 
Brentford – Arsenal 0:3 (0:2)
Saliba 17, Žezus 28, Vieira 49

Everton – Vest Hem 1:0 (0:0)
Mopaj 53

Odloženo:
Brajton – Kristal Palas
Junajted – Lids
Čelsi – Liverpul

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija