• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

17:44

HIT! Neko zvoni, otvaram vrata, a tamo stoji KARLO ANĆELOTI! Nikada nisam doživeo tako nešto!

Tanjug/AP

Fudbal

HIT! Neko zvoni, otvaram vrata, a tamo stoji KARLO ANĆELOTI! Nikada nisam doživeo tako nešto!

Podeli vest

Interesantan intervju dao je fudbaler Real Madrida Antonio Ridiger, otkrivši detalje njegovog dolaska u slavni klub

Ne tako davno, Ridigerov agent otkrio da je Realova ponuda bila najmanja koju je igrač dobio, a ugovor u Čelsiju mu je isticao. Ipak, u engleskom klubu su mu nudili duplo manje od onoga što je tada zarađivao Romelu Lukaku.

Imao je brojne punude, ali je hteo samo u Real...

- Postojale su samo dve opcije: Ili ostajem u Čelsiju ili idem u Real Madrid. Ništa treće nije dolazilo u obzir. Krajem aprila su stvari postale konkretne. Brat me je tada ’prevario’. Igrali smo protiv Reala u četvrtfinalu Lige šampiona i posle prvog meča koji smo izgubili mi je rekao: ’Toni, ne znam da li će ovo uspeti i da li će te oni i dalje želeti! U revanšu moraš da pokažeš apsolutno sve da bi prešao tamo’. To me je motivisalo pa sam revanš završio razbijene glave- kaže Antonio Ridiger.

U Real je došao kaovelika želja Karla Anćelotija.

- Bio je to prvi dan u novoj kući. Bili smo tu tek nekoliko sati i odlučili da u dvorištu napravimo roštilj... Odjednom je neko pozvonio na vrata. Otvaram, a tamo stoji Karlo Anćeloti. Neverovatan momenat za mene..Seo je sa nama za sto, jeo, pričao, upoznao moju porodicu... Veoma normalan i realan čovek. Sedeo je dva sata i pričali smo o svemu. Iskren da budem, nikada u karijeri nisam doživeo ništa slično. A posle nekoliko meseci rada sa njim, mogu da vam kažem da mu u svetu fudbala nema ravnog kada je odnos sa igračima u pitanju. On je Don Karlo. Trenerska legenda. Osvajao je Lige šampiona kada sam ja bio klinac. Raditi sa njim u najboljem klubu na svetu je ostvarenje sna -  kaže Nemac!

 

Foto: Reuters

 

 

Nije krio da mu je idol kao klincu bio bivši štoper Reala.

- Pepe je bio moj uzor. Gledao sam snimke njegovih igara i kako zaustavlja protivnike. Želeo sam da budem kao on. Bio sam jako mali i hteo sam svima da pokažem da mogu da budem žestok momak. Taj film mi je tada bio u glavi. Neverovatno je kakav igrač je bio Pepe. Ne samo u duelima, već i u čitanju igre. A danas u Realu slušam priče kako je on zapravio divan i miran momak van terena. Možda niste znali ali Pepe je jedini čovek kojeg sam u karijeri čekao sat vremena samo da bismo razmenili dresove. On, Tijago Silva i Serhio Ramos su trojica ljudi na čije dresove u kolekciji sam najponosniji.

U Realu ga je sačekao Kros...

- Dugo godina smo Toni Kros i ja bili saigrači u reprezentaciji, lepo se slagali i poštovali ali jedva da smo progovorili dve rečenice jedan sa drugim. Tipa „zdravo“, „kako si“ i te stvari... Možda jednostavno nismo imali vremena, ne znam... U Realu sam otkrio potpuno drugačijeg Tonija Krosa. Jako dobro priča španski, otvorena je osoba i uvek raspoložen da pomogne. Od prvog dana mi je pomagao oko jezika i ostalih stvari. Jako opušten tip. Kada vidim koliko ga cene i poštuju u Španiji i kakav ugled ovde ima, to mi je motiv za dalju karijeru.

U Čelsiju je bio zadužen za muziku i atmosferu u svlačionici, ovde mu to ne pada na pamet!

- Ne, nema šanse. Karim Benzema je ovde gazda svlačionice. Ali može da se sluša to što pušta. Miks afro-ritma, hip-hopa i malo regetona za domaće...

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija