• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

23:45

PAO I ON! Salah uhvaćen sa vrelom crnkom! Bila je MIS EGIPTA! Sad ga razapinju zbog JEDNE STVARI! (FOTO)

printscreen Twitter

Fudbal

PAO I ON! Salah uhvaćen sa vrelom crnkom! Bila je MIS EGIPTA! Sad ga razapinju zbog JEDNE STVARI! (FOTO)

Podeli vest

Mohamed Salah je godinama unazad jedan od najboljih fudbalera sveta.

Igrač Liverpula je poznat po tome da nema nikakvih mrlja van terena i tako je do sada zaista bilo.

Ipak, superstar ekipe sa Enfilda se našla na udaru kritika zbog jedne fotografije sa atraktivnom brinetom Soniom Gergis koja je inače bila Mis Egipta.

Naime, Salah je na zajedničkoj fotografiji zagrlio atraktivnu 28-godišnjakinju što nije promaklo svima koji jedva čekaju pogrešan potez sjajnog igrača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Gergis (@soniagergis)

 

Salah je poznat kao pobožni musliman koji praktikuje svoju veru, pa su ga iz tog razloga mnogi osudili zašto je kao oženjen muškarac zagrlio drugu ženu što se prema islamskim propisima smatra grehom.

Gergis je objavila fotogafiju na svom zvaničnom Instagram profilu i u međuvremenu skupila nekoliko hiljada lajkova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Gergis (@soniagergis)

 

Inače, ovo nije prvi put da ova poslovna žena koja živi u Dubaiju objavljuje zajedničku fotografiju sa Salahom pošto je to uradila i prošle godine.

Za prepostaviti je da Salahovoj dugogodišnjoj supruzi Magi uopšte nije bilo drago kada je muža videla nasmejanog u zagrljaju druge žene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonia Gergis (@soniagergis)

 

Mohamed i Magi su u vezi još od detinjstva, a venčali su se 2013. godine. U međuvremenu su dobili dve kćerke Maku i Kajan.

Inače, Magi je po struci biotehnolog pa iako je supruga bogatog fudbalera odlučila je se bavi privatnim poslom. U javnosti se pojavljuje jako retko i to uglavnom kad Liverpul igra kod kuće kako bi podržala svog muža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija