• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2022

22:40

IMAM PLAN ZA KATAR! Bejl zna kako da eksplodira na Mundijalu!

Tanjug

Fudbal

IMAM PLAN ZA KATAR! Bejl zna kako da eksplodira na Mundijalu!

Podeli vest

Fudbaler Los Anđelesa i reprezentativac Velsa Geret Bejl izjavio je da će biti spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo, prenose američki mediji

Geret Bejl je u letnjem prelaznom roku napustio Real i prešao u Los Anđeles, a za američki klub nastupio je na 11 mečeva, ali nijednu utakmicu nije odigrao svih 90 minuta.

- Naravno da želim da igram ceo meč, međutim, to je proces, moram da dostignem formu za to, jer sam premalo puta to radio poslednjih nekoliko godina- rekao je Bejl.

Foto: Tanjug

 



Vels će na Svetskom prvenstvu biti u grupi B sa Engleskom, Iranom i selekcijom SAD-a.

- Najvažnija stvar je da iz nedelje u nedelje budem sve bolji i sve spremniji. Verujem da će mi to biti dovoljno da pomognem Los Anđelesu i da budem spreman za Mundijal. Imam plan po kojem radim. Ne mogu mnogo toga odmah, moram da budem pametan i da postupno sebe spreman za najvažniji deo godine- zaključio je Bejl.

Svetski šampionat igra se u Kataru od 20. novembra do 18. decembra.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija