• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

13:00

OPASNICA! SAD JE U ŠEMI SA 10 GODINA MLAĐIM! Vanda jednog fudbalera zameni drugim!

printscreen

Fudbal

OPASNICA! SAD JE U ŠEMI SA 10 GODINA MLAĐIM! Vanda jednog fudbalera zameni drugim!

Podeli vest

Sada je stvarno kraj! Razvode se Vanda Nara (35) i argentinski fudbaler Mauro Ikardi (29)!

Atraktivna plavuša i menadžerka fudbalera Pariz Sen Žermena na pozajmici u Galatasaraju, potvrdila je razlaz, a neće dugo biti samo ako je verovati svetskim medijima.

Zna se da je Mauro Ikardi varao suprugu, a sada se definitivno rastaju fudbaleri Vanda, koja je  navodno u vezi sa još jednim argentinskim fudbalerom, 24-godišnjim Martinom Pajerom. 


Ovaj ofanzivni vezista karijeru je počeo u Banfildu, igrao je u Taljaresu, da bi potom prešao u Midlzbro. Nije se snašao pa je prešao u Boku juniors gde trenutno igra i gde je u jednom noćnom klubu viđen sa Vandom u zagrljaju! 

Foto: printscreen

Vanda Ikardi ima novog fudbalera

- Vrlo mi je bolno da živim u ovom trenutku, ali s obzirom na moju prisutnost u javnosti i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim za razumevanje ne samo zbog mene već i zbog naše dece - napisala je Vanda na Instagramu.

Mauro i Vanda su u braku od 2014, a prve trzavice isplivale su u javnost u oktobru prošle godine. Atraktivna Argentinka ostavila je fudbalera čim je saznala da ju je prevario. Navodno ju je Ikardi prevario sa argentinskom glumicom Marijom Euhenijom Suarez. Međutim, ubrzo je palo pomirenje.
Prošlog meseca ponovo je došlo do spekulacija o problemima u braku, a novinar argentinske televizije Amerika TV Lukas Bertero tvrdio je kako je Vanda u vezi sa nekim drugim fudbalerom, takođe oženjenim.

Foto: printscreen

Vanda šutnula Ikardija

Nije joj prvi put da jednog fudbalera zameni drugim. Ona je u vezu sa Maurom Ikardijem ušla nakon što je bila sa Maksijem Lopezom, iskusnim napadačem koji je bio prijatelj njenog sadašnjeg muža. 

Vanda sa Maksijem Lopezom ima troje, sa Maurom Ikardijem dvoje dece i javno je otkriveno da je sa Maurom počela da se viđa dok je još bila u braku sa Maksijem. Da li je i sa novim dečkom romansu počela pre nego što je saznala za Ikardijevu prevaru, ostaje da se vidi.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija