• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

14:55

VICEŠAMPION EVROPE ISTI KAO SAN MARINO! Na Ostrvu frapirani igrom Albiona! RAZAPINJU SAUTGEJTA I IGRAČE!

Reuters

Fudbal

VICEŠAMPION EVROPE ISTI KAO SAN MARINO! Na Ostrvu frapirani igrom Albiona! RAZAPINJU SAUTGEJTA I IGRAČE!

Podeli vest

Engleska reprezentacija u petak je izgubila od Italije (0:1) i kolo pre kraja takmičenja ispala u niži rang Lige nacija.

Izabranici Gareta Sautgejta u poslednjih pet utakmica postigli su jedan pogodak a primili - pet. S obzirom da je i taj jedini dati gol došao iz kaznenog udarca (Kejn protiv Nemačke), dolazimo do zaključka da je Gordi Albion, uz San Marino, jedina ekipa koja u Ligi nacija nije postigla gol iz igre.

Kako se i očekivalo, u Ostrvskim medijima ne nedostaje burnih kritika na fijasko nacionalne selekcije, odnosno na najgori rezultatski niz otkako je Sautgejt selektor.

Bi Bi Si piše da bi „sramotno ispadanje Engleske iz njihove grupe Lige nacija mogla biti najmanja briga Sautgejtu budući da su još jednom izneverili status jednog od navodnih favorita Svetskog prvenstva, pa dodaje:

Foto: Reuters

„Prošlo je 439 dana otkako je Engleska izgubila na jedanaesterce od Italije u finalu EURA 2020. na Vembliju, a sve je više dokaza da su od tada otišli u rikverc. Forma Engleske pala je s litice u najgorem mogućem trenutku, a ovaj razvoj događaja duboko je zabrinjavajući“.

"Noćna mora u Ligi nacija“, naslov je "Mirorovog" teksta u kojem, između ostalog, stoji da je Engleska „pretrpela poniženje zbog ispadanja u drugi rang“ i da je noć u Milanu bila „prilično trula“ za Engleze.

Oglasio se i bivši engleski reprezentativac Džo Kol iznevši svoje mišljenje o jedinom preostalom dvoboju Engleske, onom protiv Nemačke na Vembliju u ponedeljak (20.45).

- To je poslednja utakmica koju ćemo igrati pre nego što odemo u Katar. Postoji osobnost, postoji karakter u u ovoj momčadi, ali izgubili su svoj put u zadnjih pet ili šest utakmica. Oni to mogu da pronađu. Sautgejt mora da pronađe način da podigne ovu ekipu sledeće nedelje, rekao je 40-godišnjak za Channel 4.

Foto: Reuters

Valja pomenuti i da osoba čije je je ime danas najfrekventnije u engleskim medijima, Garet Sautgejt, u celoj situaciji ne vidi ništa sporno. Štaviše, misli da je reprezentacija na dobrom putu.

- Teško mi je biti previše kritičan. Svi reaguju na rezultate, ali uveren sam da će na kraju biti dobro. Videli smo puno dobrih individualnih nastupa. Utakmica u Milanu je korak u pravom smeru. S druge strane, svestan sam da javnost neće dobro prihvatiti ovaj rezultat - zaključio je engleski izbornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija