• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2022

12:43

TOTALNO LUDILO! Sramota, selektor Švedske besan zbog SRPSKE dece na "Marakani"!

Starsportphoto

Fudbal

TOTALNO LUDILO! Sramota, selektor Švedske besan zbog SRPSKE dece na "Marakani"!

Podeli vest

Srbija je ubedljivo savladala Švedsku (4:1) na "Marakani" u Ligi nacija, pa je selektor gostiju bio besan i to zbog dece na tribinama

Jane Anderson je posle  meča bio ljut zbog navijača, tačnije zbog dece na tribinama! On je očekivao, u skladu sa kaznom UEFA, da se igra u pozorišnom ambijentu.

Misli Šveđanin da bi njegov tim tada bolje prošao, mada kaže da klinci nisu poremetili njegove igrače.

- Čudno, baš čudno. Nije nas to poremetilo, jer smo navikli da igramo pred publikom, ali UEFA ih je žestoko kaznila da moraju da igraju bez publike. Moraće UEFA da se njima pozabavi - poručio je Anderson u razgovoru sa švedskim medijima. 

Foto:  

Foto: Starsportphoto

 

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali je selektor Švedske zaista preterao. Na tribinama su bili klinci, deca, zaista je neverovatno da neko ne želi deci na tribinama...

Srpski fudbali su bili oduševljeni posle utakmice, oni su nekada bili deca, jedva su čekali da vide idole na terenu... Posle pobede zajedno su pozdravili mališane i zahvalili im se.

 - Lep je utisak, bitna pobeda, lepa pobeda, divna atmosfera, jedna od lepših u kojima sam igrao u poslednje vreme. To je jedna dodatna motivacija, znali smo da će dosta dece biti tu. I ja sam bio jednom dete, tu prvu pobedu pamtiš zauvek, nadam se da će i oni ovu pobedu da upamte - rekao je posle meča junak Aleksandar Mitrović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija