• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2022

20:10

ŠVEDSKI MEDIJI UDARILI NA SELEKTORA! Igrači su morali ODMAH da reaguju!

Starsportphoto

Fudbal

ŠVEDSKI MEDIJI UDARILI NA SELEKTORA! Igrači su morali ODMAH da reaguju!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Švedske doživela je ubedljiv poraz na Marakani od selekcije Srbije

Orlovi su slavili rezultatom 4:1, što je naišlo na osudu javnosti prema selektoru Janeu Andersonu.

Švedski mediji su žustro isprozivali selektora Šveđana, u čiju su odbranu odmah stali svi reprezentativci reprezentacije Tri krune.

Najglasniji je bio napadač Dejan Kuluševski, koji je izjavio sledeće:

- Apsolutno mu verujemo. Stojimo iza njega i tim je jedinstven po tom pitanju. Mislim da ćemo uspeti da pobedimo Sloveniju, uveren sam u to, ovaj tim ima mnogo talenta - rekao je Kuluševski.

As Totenhema je posle poraza u Beogradu pričao o uzrocima lošeg rezultata.

Foto: Starsportphoto

Dejan Kuluševski

- Trenutno nam je teško u našim klubovima. Ne igramo, dolazimo ovde u lošem tajmingu i nismo dovoljno fizički dobri, a onda sve to skupo plaćamo. Vidite njihove igrače, igraju svaki minut, kapiteni su najboljih svetskih timova. Ako smo lošiji, onda moramo da pružimo više, da želimo više, moramo da budemo bolji u defanzivi i imamo više vere u sebe.

On smatra da se razlika između Švedske i ostalih ozbiljnih selekcija pravi još u omladinskoj konkurenciji.

- Mislim da moramo da menjamo mentalitet već kao deca, sa 15 godina. Druge su zemlje ispred nas, moramo da pokažemo mnogo više želje. Ovde u Švedskoj se fudbal doživljava kao igra, ali u Evropi je to na život ili smrt. Ako ti ne oduzmeš loptu onda je uzimaju drugi i postižu gol. Zaista treba da se postaramo da mladi igrači imaju bolju šansu u budućnosti - istakao je Dejan Kuluševski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija