• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.09.2022

21:31

SLAVNI FUDBALER PRIZNAO! Bio sam u TEŠKOJ DEPRESIJI!

Reuters

Fudbal

SLAVNI FUDBALER PRIZNAO! Bio sam u TEŠKOJ DEPRESIJI!

Podeli vest

Fudbaler Bajerna i francuski reprezentativac Benjamin Pavar kaže da je bio u depresiji tokom zatvaranja granica u jeku pandemije korona virusa, prenose francuski mediji

Iskusni fudbaler priznaje da je išao neraspoložen na treninge:

- U početku u mojoj glavi stvari nisu bile kako je trebalo da budu. Pričao sam sebi da to nije ništa i da će sve brzo da prođe. Međutim, kada vidiš da i dalje nije dobro moraš da reaguješ. Odlazio sam na treninge bez osmeha na licu. Budio sam se bez apetita, pokušao sam nešto da radim, kuvam ili gledam seriju, ali to mi je bilo dovoljno samo za nekoliko minuta - rekao je Pavar za "Parizijen".

Foto: Reuters

Benjamin Pavar u meču sa Barselonom

On je istakoa da zbog pandemije nije mogao da se druži sa prijateljima.

- Ljudsko sam biće, kao i svi ostali. Iako imam divnu kuću sa teretanom, bio je potreban kontakt sa drugim ljudima. Ne volim reč depresija, ali to je bilo to. Izašao sam iz svega toga kao bolji čovek, bio sam usamljen, kao i drugi fudbaleri, ali sam morao da podignem glavu - zaključio je Benjamin Pavar.

Pavar (26) je preboleo korona virus u martu ove godine. On je član Bajerna od 2019.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija