• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2022

08:19

SKANDAL, JOVANOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE KOJE NISTE ZNALI! Hteli su da ga sklone iz reprezentacije, došao i trener jednog od naša dva najveća kluba...

Fudbal

SKANDAL, JOVANOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE KOJE NISTE ZNALI! Hteli su da ga sklone iz reprezentacije, došao i trener jednog od naša dva najveća kluba...

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije Milan Jovanović prisetio se jedne scene pred meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi

Nema navijača Srbije koji se ne pomen imena Milana Jovanovića ne seti gola Nemačkoj i skoka u kanal na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. 

Jovanović je uvek sa posebnim motivom igrao u dresu reprezentacije Srbije, dokazivao se iz meča u meč, a legendarni Radomir Antić mu je neograničeno verovao.

Jovanovića hteli da sklone iz Srbije

Pristetio se sada meča sa Litvanijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Jovanović je bio "viđen" među starterima za taj meč, ali... Otkrio je do sada nepoznate detalje, neki nisu želeli da ga vide na terenu.

- Imam ogromno poštovanje, on je mene zadužio još jednim detaljem. To da ću početi utakmicu protiv Litvanije već se polako šuškalo, a onda se javilo tadašnje rukovodstvo uključujući i trenera jednog od naša dva najveća kluba. Stigli su u Kovilovo da ubede Antića da bi njihov igrač trebalo da počne utakmicu zbog nastupa za Premijer ligu. Neću govoriti ime tog mog kolege koji je danas jedan od mojih najboljih prijatelja, divan momak. On nema apsolutno ništa sa tom situacijom, bio je objekat oko koga se priča vrtela - otkrio je Milan Jovanović u podkastu Aleksandra Stojanovića i nastavio: 

Foto: printscreen

Milan Jovanović

- Antić je tu ostao čvrst. Rekao je da reprezentacija treba da bude sačinjena od igrača u najboljoj formi i da ne može da se igra sa svojim pedigreom, a normalno ni sa činjenicom da ignorišem nešto što smo ovde video svi. Nisam siguran koliko bi selektora u takvoj situaciji reagovalo tako čvrsto, mislim da bi mnogi popustili. Ja sam tek tada shvatio šta je obrazac i model ponašanja bio decenijama ovde u Srbiji. I Antiću se, bar kada su te kvalifikacije u pitanju, vratila "kosmička pravda", vratilo mu se što nije pristao na pritisak i na igre tog karaktera. Zato sam ja njemu zahvalan, što mi je pošteno dao šansu. Trudio sam se i imao neverovatan motiv da mu vratim, da ga uverim da je bio u pravu. To je najveći poklon i benefit tog odnosa i tog perioda.

Milan "Lane" Jovanović bio je starter na pomenutom meču. Nekadašnji igrač Liverpula nastupio je na 44 utakmice, uz 11 postignutih golova. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija