• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2022

23:04

TADIĆ: Ja sam to video u glavi, a vi samo treba da se opustite i UŽIVATE!

printscreen

Fudbal

TADIĆ: Ja sam to video u glavi, a vi samo treba da se opustite i UŽIVATE!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije savladali su Norvešku u Oslu (2:0) i plasirali se u A diviziju Lige nacija

Fudbaleri Srbije odigrali su meč portiv Norveške, a pobedom u Oslu u 6. kolu Lige nacija izborili su plasman u najjaču A diviziju ovog takmičenja! Slavila je naša selekcija sa 2:0 golovima Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića.

Kapiten Srbije Dušan Tadić blistao je od sreće!

Foto: fss.rs

 

- Važna je pobeda! Znali smo da je samo jedna utakmica i da nam samo pobeda igra! Oni su imali onu jednu priliku na prvom poluvremenu, a onda smo postigli gol koji je plod dobre i brze igre našeg tima, a to je model kako treba da igramo!

Upitan je za povredu kolena, ali i za dodavanje ka Iliću, iako su mnogi mislili da će se opredeliti za drugi potez...

- Već se to desilo u mojoj glavi, vi samo treba da se opustitre i uživate! Nadam se da je koleno dobro,a  imamo čoveka koji to treba da sredi ako zatreba - kroz osmeh je poručio Dušan Tadić!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka

pre 1 godinu

Zar svet jos nije uvideo koliko je Zapad truo i prodali dusu gejevima! Gori su od Corone.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija