• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2022

16:20

ISTORIJSKI BLAM! OVO SE NE PAMTI! Navijači Junajteda posle bruke od Sitija PRE POLUVREMENA NAPUŠTALI STADION! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

ISTORIJSKI BLAM! OVO SE NE PAMTI! Navijači Junajteda posle bruke od Sitija PRE POLUVREMENA NAPUŠTALI STADION! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda doživljavaju pravi potop u gradskom derbiju protiv Sitija, pošto na poluvremenu gube sa četiri gola razlike. Erling Haland i Fil Foden sa dva pogotka pokrenuli su lavinu nezadovoljstva među navijačima gostujućeg sastava - 4:0.

Erling Haland i Fil Foden sa dva gola demolirali su "đavole" - 4:0, a sve je uticalo i na navijače, koji su i pre kraja poluvremena počeli da napuštaju "Etihad"!

Sve se to moglo videti i uživo u prenosu utakmice putem malih ekrana, a jedan za drugim, navijači kojima su boje Crvenih Đavola u srcu su napuštali tribine i odlazili na parking, udaljavajući se od samog stadiona.

Treba istaći da je ovo možda i istorijska bruka Mančester junajteda, pošto se ne pamti da su navijači nekog tima već posle 45 minuta odlazili sa stadiona nezadovoljni igrom svojih pulena u Premijer ligi.

Nema šta, Junajted je dotakao dno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija