• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2022

16:40

ŠOK FACA! GLEDA NORVEŠKU MAŠINU I NE VERUJE! Ronaldova reakcija dok gleda kako HALAND DEMOLIRA JUNAJTED obilazi svet! (VIDEO)

reuters

Fudbal

ŠOK FACA! GLEDA NORVEŠKU MAŠINU I NE VERUJE! Ronaldova reakcija dok gleda kako HALAND DEMOLIRA JUNAJTED obilazi svet! (VIDEO)

Podeli vest

Kristijano Ronaldo je pre utakmice Mančester Siti - Mančester Junajted bio nasmejan i raspoložen ubeđen da će njegov tim odigrati dobro veliki gradski derbi. Ali kako je utakmica odmicala i kako se kretao rezultat...

Ronaldo je ponovo završio na klupi kao i na većini dosadašnjih mečeva u prvenstvu što mu i nije teško palo, barem prema njegovom raspoloženju.

Međutim, kada je utakmica počela Ronaldo je imao razloga za sve osim za zadovoljstvo jer je očigledno došlo vreme da prepusti krunu nekom drugom.

Ronaldo je do sada bio neprikosnoveni kralj strelaca, iz sezone u sezonu je postavljao razne rekorde. Sada to radi Erling Haland.

Portugalac se na licu mesta uverio kakva igračina je Norvežanin, a njegova reakcija kako se hvata za glavu usled lošeg rezultata će sigurno postati viralna.

Pred utakmicu je bio nasmejan, ali tokom susreta njegove reakcije su bile kao da se pita "u kakvom ja timu igram" jer Junajted danas izgleda zaista očajno.

U prvom poluvremenu Građani su postigli četiri gola, a strelac het-trika je bio Haland koji je jednostavno neumoljiv prema protivničkim odbranama.

Računajući sva takmičenja Haland je na 12 utakmica već postigao neverovatnih 18 golova i već sada se može reći da je aspolutni favorit za Zlatnu kopačku.

S druge strane Ronaldo je do sada postigao svega jedan gol što je daleko ispod njegovog nivoa. I taj jedini gol postigao je iz penala protiv Šerifa u Ligi Evrope.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija