• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2022

12:30

SRBIJO, POČELA "MISIJA KATAR 2022"! Selektor Stojković stigao kod Aleksandra Mitrovića u London!

fss

Fudbal

SRBIJO, POČELA "MISIJA KATAR 2022"! Selektor Stojković stigao kod Aleksandra Mitrovića u London!

Podeli vest

Posle uspeha u Ligi nacija, plasmana u elitni rang ovog takmičenja, apsolutna koncentracija i briga selektora „A” tima Srbije Dragana Stojkovića usmerena je ka pripremama za Svetsko prvenstvo u Kataru

U skladu sa tim selektor je otputovao u London, kako bi se na licu mesta video sa najboljim strelcem u istoriji državnog tima, reprezentativcem Aleksandrom Mitrovićem, i saznao nešto više o stepenu povrede.

Tokom večere je, naravno, bilo mnoštvo tema za razgovor, među kojima su se izdvojile one koje se odnose na plan i program priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Foto: fss

Selektor Srbije je na kraju druženja poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Prvu utakmicu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra, pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi, i do tada selektor našeg najboljeg tima nastaviće da obilazi reprezentativace Srbije širom Evrope.

Foto: reuters

Aleksandar Mitrović

Stojković će već za koji dan biti sa ostatkom delegacije FS Srbije u Frankfurtu, gde je u nedelju 9. oktobra od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik završnog kontinentalnog takmičenja, a na EP u Belgiji i Holandiji upravo je Stojković kao kapiten predvodio tadašnju reprezentaciju SR Jugoslavije…

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija