• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2022

07:20

TREBALO BI DA VAS JE SRAMOTA! Oglasio se gazda Juventus posle debakla protiv Makabija: LJUT SAM I POSRAMLJEN!

Tanjug/AP

Fudbal

TREBALO BI DA VAS JE SRAMOTA! Oglasio se gazda Juventus posle debakla protiv Makabija: LJUT SAM I POSRAMLJEN!

Podeli vest

Fudbaleri Juventus izgubili su od Makabi Haife rezultatom 2:0 na gostujućem terenu u meču četvrtog kola grupne faze Lige šampiona

Bila je ovo košmarna noć za "staru damu", nisu se snašli u Izraelu fudbaleri slavnog torinskog kluba.

Povodom ovog poraza, oglasio se gazda tima Andrea Anjeli.

- Teška noć, došao je trenutak da moramo da analiziramo šta se dešava. Ovo je jedan od najtežih perioda i trenutak da preuzmemo odgovornost. Maks Alegri je naš trener i to će i ostati, imamo potpuno poverenje u njega. I ja se osećam posramljeno i ljuto, ali ovo nije situacija u kojoj treba kriviti samo jednu osobu, već čitav kolektiv. Nije Alegri i naš igrač i doktor ili fizioterapeut. Imamo devet mečeva u 30 dana i treba da uradimo što je više moguće. Mogu da potvrdim da će Alegri ostati naš trener do kraja sezone - rekao je Andrea Anjeli za italijanske medije posle meča.

Foto: Tanjug/AP

Uprkos rečima Anjelija mnogi smatraju da Maksimilijano Alegri mora da dobije otkaz kao trener Juventus, i sam Alegri progovorio posle utakmiuce o tome.

- Moramo da se vratimo timskoj igri, sve radimo individualno. Anjeli kaže da treba da nas bude sramota? U pravu je, pristup je bio loš. Kad postane teško, onda je izazov još lepši, moramo biti hrabri. Ne razmišljam o ostavci - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija