• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2022

18:55

SRBIN UTIŠAO KNEŽEVINU! Monako izvukao samo bod na domaćem terenu, ZA SVE JE ZASLUŽAN KOMNEN ANDRIĆ!

Reuters/Eric Gaillard

Fudbal

SRBIN UTIŠAO KNEŽEVINU! Monako izvukao samo bod na domaćem terenu, ZA SVE JE ZASLUŽAN KOMNEN ANDRIĆ!

Podeli vest

Fudbaleri Monaka i Klermona odigrali su nerešeno utakmicu 11. kola Lige 1 (1:1)

Zvezdin protivnik u Ligi Evrope već od 17. minuta meča morao je da nastavi utakmicu sa 10 igrača zbog direktnog crvenog kartona Kamare.

Gosti su na sve načine pokušavali da iskoriste igrača manje, bili su dominantiji, ali "kneževi" su stigli do vođstva pogotkom Emboloa u 31. minutu koji je dobro reagovao nakon što je promašio penal.

Ipak, nije to obeshrabrilo autsajdere na ovom meču, a do pogotka su stigli u 53. minut kada je precizan bio naš Komnen Andrić.

Do kraja meča oba tima su imala svoje šanse, ali rezultat je ostao nepromenjen.

Monako je posle ovog meča na šestom mestu Lige 1, dok je Klermon dva mesta iza njih.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija