• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2022

18:14

FUDBALER JUNAJTEDA IZA REŠETAKA! Grinvud zadržan u pritvoru posle saslušanja!

Reuters

Fudbal

FUDBALER JUNAJTEDA IZA REŠETAKA! Grinvud zadržan u pritvoru posle saslušanja!

Podeli vest

Fuudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud, koji je optužen za silovanje i fizički napad, zadržan je u pritvoru, posle današnjeg pojavljivanja na saslušanju u sudu u Mančesteru

On se takođe tereti za "kontrolisanje i prisilno ponašanje", a na sudu se pojavio prvi put posle hapšenja koje je obavljeno u subotu.

Engleski fudbaler (21) je prvi put uhapšen krajem januara nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije i video snimci na kojima se vidi mlada žena sa krvavim licem i modricama po telu.

- Svima koji žele da znaju šta Mejson Grinvud stvarno radi - napisala je ona.

U februaru je puštne na slobodu uz sudski nadzor, ali  u subotu je ponovo uhapšen zbog sumnje da 

Navodni pokušaj silovanja dogodio se u oktobru prošle godine, a napad dva meseca kasnije.

Optužba za "kontrolisanje i prisilno ponašanje", odnosi se na period od novembra 2018. do oktobra ove godine, a uključuje preteće i uvredljive poruke prema podnosiocu tužbe, a prema navodima on je špijunirao i hakovao njene naloge na društvenim mrežama.

Junajted je odmah nakon hapšenja početkom godine suspendovao Grinvuda, a  kompanija "Najk" je raskinula s njim, a njegov lik je izbačen i iz fudbalskih video igrica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija