• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

20:33

RAJKOVIĆ I NASTASIĆ UTIŠALI MESTALJU! Dva penala i PREOKRET u Valensiji! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

RAJKOVIĆ I NASTASIĆ UTIŠALI MESTALJU! Dva penala i PREOKRET u Valensiji! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Valensije poraženi su od Majorke na Mestalji rezultatom 1:2 (0:0) u 11. kolu La lige

Srpski reprezentativac ispred gola Majorke Predrag Rajković, kao i njegov kolega sa gola Valensije Mamardašvili zaključali su bravu u prvom poluvremenu, dok je u nastavku usledio spektakl.

Na početku drugog poluvremena penal je sigurno izveo Edinson Kavani koji se tako upisao u strelce i na trećoj uzastopnoj utakmici, ali ni to nije pomoglo Slepim miševima da ostanu bar neporaženi.

Izjednačenje je usledilo u 66. minutu kada je Vedat Murići iskoristio novu najstrožu kaznu na utakmici, da bi Kang In Li na sedam minuta do kraja regularnog dela postigao prvi gol iz igre na ovom susretu i doneo gostima ceo plen.

To je druga pobeda u nizu za ekipu čiji je gol svih 90 minuta branio Rajković, dok je drugi srpski reprezentativac Matija Nastasić ušao u 76. minutu. Trenutno su 12. na tabeli sa isto toliko bodova i očekuje ih duel sa Espanjolom.

Valensija je tri pozicije iznad sa isto toliko bodova više od Majorke, a i oni u narednom kolu imaju protivnika iz Katalonije – Barselonu.

LA LIGA, 11. kolo

Rajo Valjekano – Kadiz 5:1 (2:0)
Palason 44p, Garsija 45+1, Ležen 63, 89, Kameljo 79 – Baliu 82ag
Valjadolid – Sosijedad 1:0 (1:0)
Leon 16
Valensija – Majorka 1:2 (0:0)
Kavani 52p – Muriči 66p, Kang In Li 83
21.00 Real Madrid – Sevilja

Nedelja:
14.00 Espanjol – Elče
16.15 Betis – Atletiko Madrid
18.30 Đirona – Osasuna
18.30 Viljareal – Almerija
21.00 Barselona – Bilbao
21.00 Selta – Hetafe

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija