• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2022

22:22

ČESTITAM MOJIM IGRAČIM! Dodić posle remija sa Partizanom: Moramo da nastavim da se dižemo

Starsportphoto

Fudbal

ČESTITAM MOJIM IGRAČIM! Dodić posle remija sa Partizanom: Moramo da nastavim da se dižemo

Podeli vest

Fudbaleri Javora stigli su senzacionalnog remija na utakmici 16. kola Superlige protiv Partizana

Gubili su igrači Javora rezultatom 3:1, ipak postigli su dva gola, i tako nose bod u Ivanjicu.

Mladen Dodić, trener Javora, posle ovakvog meča je detaljno izanalizirao čitavu utakmicu.

- Bod protiv apsolutnog favorita koji je pokazao zašto je favorit. Osim tri gola koji su dali, mnogo su šansi stvorili, mnogo i promašili. Međutim, meni nije iznenađenje za neke stvari koje je naša ekipa pokazala.. Ja sam gradio svoj optimizam na dobroj defanzivi, ali smo bili bolji u ofanzivi nego defanzivi, primili smo tri gola, pogotovo taj treći posle prekida. Pravili smo dosta greški, ispromašivao se Partizan, ali smo mi pokazali ono što se osetilo na terenu, a to je da se ekipa diže i da igrači ulaze u formu - rekao je on.

Foto: Starsportphoto

Dodao je da je zadovoljan bodom, te je čestitao svojim igračima na podvigu.

- Ja sam zadovoljan sa tri postignuta gola, sa osvojenim bodom i čestitam mojim igračima sa željom da nastavimo da se dižemo i da što više igrača uđe u formu i da odradimo ove tri utakmcie do kraja prvenstva najbolje što možemo i da sakupimo što više bodova koji su nam preko potrebni. Čestitao bih Partizanu na svim rezultatima, pogotovo u Evropi, naravno da navijam za njih u Evropi da se plasiraju u proleće - rekao je trener Javora Mladen Dodić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija