• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

22:10

HRVAT SMESTIO HRVATU! Modrić ga zna kao zlu paru! TAMO ĆE DA ŠUTIRA! I - Kurtoa je odbranio! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

HRVAT SMESTIO HRVATU! Modrić ga zna kao zlu paru! TAMO ĆE DA ŠUTIRA! I - Kurtoa je odbranio! (FOTO)

Podeli vest

Zanimljiv trenutak desio se na utakmici šestog kola Lige šampiona Real Madrid - Seltik.

Josipu Juranoviću je u 35. minutu udarac s bele tačke obranio Tibo Kourtoa. A zanimljivo da je golmanu Reala pomogao - Luka Modrić.

Pri rezultatu 2:0 za Madriđane, arbitar je dosudio penal za Seltik a odgovornost je preuzeo Juranović, Modrićev saigrač iz reprezentacije.

Kada se Juranović spremao da izvede kazneni udarac, kapiten Reala pomogao je svom golmanu tako što je pokazao u koju ću stranu bek škotske ekipe šutirati i time pomogao Kurtoi da odbrani jedanesterac.

Ovim potezom je jasno da Modrić "poznaje Juranovića kao svoj džep", a saigrača iz nacionalne selekcije (i mnoge u hrvatskim medijima koji su ovo objavili) ostavio u blagoj neverici.

Real Madrid je na kraju utakmice slavio sa 5:1 i time zauzeo prvo mesto u grupi F.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija