• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

10:55 >> 12:01

SVE ĆE DA PRŠTI, SPEKTAKL U OSMINI FINALA LŠ! Veliki derbi - PSŽ - Bajern,  Liverpul ide na Real, Milan izvukao Totenhem...

reuters

Fudbal

SVE ĆE DA PRŠTI, SPEKTAKL U OSMINI FINALA LŠ! Veliki derbi - PSŽ - Bajern, Liverpul ide na Real, Milan izvukao Totenhem...

Podeli vest

Spektakularni mečevi nas čekaju u osmini finala Lige šampiona. Dva velika derbija - PSŽ - Bajern i Liverpul - Real Madrid

Nema sumnje, svi jedva čekaju mečeve osmine finala, jer već na početku nokaut faze takmičenja imamo finale pre finala. PSŽ je bio u drugom šeširu, a moraće da sruši Bajern kako bi se dokopao četvrtfinala elitnog taikmičenja.

Nisi srećni ni Španci i Englezi, jer će snage odmeriti Real Madrid i Liverpul. Ni Lajpcig nije imao sreće, čeka ga đavolski težak posao protiv jednog glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona - Mančester sitija.  Šampion Engleske će biti veliki favorit u duelima protiv Lajpciga.đ

Inter je svakako favorit u duelu sa Portom, baš kao i Napoli, koji će za rivala imati nemački Ajntraht. Jedan od najmanje atraktivnih parova je duel Briža i Benfike.

 

Anketa

Prvi mečevi u osmini finala Lige šampiona igraju se kao i obično 14, 15, 21. i 22. februara, dok su revanši na programu 7, 8, 14. i 15. marta.

Dva dana kasnije 17. marta zakazan je i poslednji žreb Lige šampiona ove sezone na kome neće biti povlašćenih i nepovlašćenih.

 

PAROVI OSMINE FINALA LIGE ŠAMPIONA

Lajpcig - Mančester siti

Klub Briž - Benfika

Liverpul - Real Madrid

Milan - Totenhem

Ajntraht - Napoli

Borusija Dortmund - Čelsi

 

 

 

UŽIVO ŽREB LIGE ŠAMPIONA

 

Kraj žreba

PAROVI OSMINE FINALA LIGE ŠAMPIONA

Lajpcig - Mančester siti

Klub Briž - Benfika

Liverpul - Real Madrid

Milan - Totenhem

Ajntraht - Napoli

Borusija Dortmund - Čelsi

Inter - Porto

Bajern PSŽ

12.08 - Parove na žrebu će izvlačiti Hamit Altintop.

- Drago mi je što se finale održava u Instanbulu, ja sam ambasador. Biće lepo i uzbudljivo - rekao je   Altintop pre početka žreba.

 

 

Foto: reuters

 

12.00 - Idemooo! Počinje žreb za Ligu šampiona!

 

 

Liga šampiona - prvi šešir: Napoli, Porto, Bajern Minhen, Totenhem, Čelsi, Real Madrid,                    Mančester Siti, Benfika.

Liga šampiona - drugi šešir: Liverpul, Klub Briž, Inter, Ajntraht, Milan, RB Lajpcig, Borusija                 Dortmund, PSŽ.

 

 

 

 

 

11.45 - Evropski tron brani Real Madrid, jedini predstavnik Španije koji je preostao u Ligi šampiona. Godinama se nije dogodilo da samo jedan klub iz Primere nastavi takmičenje, ali Barselona i Sevilja kao trećeplasirane u svojim grupama morale su stepenik niže, dok je Atletiko Madrid završio sa međunarodnom scenu za ovu sezonu. 

 

 

11.19 - Na žrebu za osminu finala biće ograničenja, a ona kažu da se ne mogu sastati ekipe iz iste zemlje, kao i one koje su bile u istoj grupi.

11.11. Imaćemo fantastične parove osmine finala. PSŽ i Liverpul niko neće želeti iz drugog šešira, a veoma nezgodni mogu da budu i Milan i Inter.

11.00 - Uz Informer.rs pratite žreb za nokaut fazu Lige šampiona.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija