• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2022

09:25

AKO TREBA IGRAĆU SVE TRI UTAKMICE 90 MINUTA! Bejl raspalio maštu NAVIJAČA pred Katar!

reuters

Fudbal

AKO TREBA IGRAĆU SVE TRI UTAKMICE 90 MINUTA! Bejl raspalio maštu NAVIJAČA pred Katar!

Podeli vest

Kapiten Velsa Geret Bejl istakao je da je potpuno spreman da pruži maksimum za svoju zemlju na predstojećem Mundijalu u Kataru

Već nekoliko godina Geret Bejl ne uspeva da se izbori za minute na klupskom planu, ali kada je reprezentacija u pitanju dileme nema. Kapiten Velsa uvek je bio na maksimumu za svoju zemlju, a na konferenciji za medije povodom okupljanja nacionalnog tima rekao je da ništa drugačije neće biti ni u Kataru. 

- Potpuno sam spreman. Ukoliko bude potrebno da igram tri meča po 90 minuta, igraću tri meča po 90 minuta - rekao je Geret Bejl na konferenciji za medije, a potom se osvrnuo na veliki broj povreda zbog kojih će mnogi propustiti Mundijal. 

- Bilo je teško, posebno na mentalnom planu. Mislim da je tako bilo svima u poslednje tri ili četiri nedelje, svi smo stalno slušali priče kako se iz dana u dan neko povređuje i logično je da budeš tužan zbog fudbalera koji će propustiti Svetsko prvenstvo. Samo smo se molili da se niko ne povredi. 

Foto: reuters

Višemesečna saga o tome ljudskim pravima u Kataru i velikom broju stradalih radnika bila je neizbežna tema na konferenciji za medije. 

- Nama je kao igračima bilo teško da čujemo takve stvari. Ali, nadam se da smo barem donekle osvetlili problem i sve ono što se tamo dešava. Ono što mi kao fudbaleri možemo da uradimo je da se potrudimo da ljudi postanu svesni da problem postiji kako bi oni koji o tome odlučuju nešto promenili i doneli bolje odluke - podvukao je Geret Bejl. 

Velšani će svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država. Ta utakmica na programu je 21. novembra od 20 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija