• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2022

08:08

PROCURIO SASTAV BRAZILA! Da li će ovi majstori napasti Srbiju?

informer

Fudbal

PROCURIO SASTAV BRAZILA! Da li će ovi majstori napasti Srbiju?

Podeli vest

Fudbaleri Srbije i Brazila u četvrtak igraju prvi meč na Svetskom prvenstvu, a brazilski mediji obajavili su kako bi trebalo da izgleda prvi tim "Selesaa"

Tim Brazila za utakmicu sa Orlovima trebalo da izgleda ovako: Alison, Aleks Sandro, Tijago Silva, Markinjos, Danilo, Kazemiro, Paketa, Rafinja, Nejmar, Vinisijus, Ričarlison.

Bilo je spekulacija da će Militao biti na desnom beku, ali kako saznaju kolege iz Brazila to se neće desiti.

 

 

 

 

Na golu se očekuje Alison, a "Globo" prenosi da će desno protiv Srbije startovati Danilo, a levo će igrati njegov kolega iz Juventusa Aleks Sandro. 

U centru odbrane su iskusni Tijago Silva i Markinjos. Vezni red bi trebalo da čine  Kazemiro i Paketa, dok iznenađenja nema ni u napadu Brazila. Nejmar bi trebalo da bude "desetka", po krilima će napadati Vinisijus i Rafinja,  a napad će predvoditi Ričarlison.

Brazilski  novinari su srpskim izveštačima u Dohi pre treninga otkrili da u Titeovom stručnom štabu vlada strah od fizičke dominacije srpskih igrača, kao i od skok igre, bilo da se radi o prekidima ili loptama ubačenim sa strane. Tačnije, strah je da će Brazilci tu biti u deficitu. Titeovi pomoćnici zbog toga su na jednom treningu isključivo radili sa odbrambenim igračima.

Foto: informer

 

- Stekli smo poverenje navijača učinkom u poslednje četiri godine, radom i ostvarenim brojkama. Sve što je urađeno je postignuto uz mnogo truda i napora, i rezultat je nagrada. Svesni smo svog potencijala, ali da bismo došli do finala moramo da igramo utakmicu po utakmicu. Neophodno je da smo glavom sada samo u utakmici sa Srbijom, da protiv njih odigramo najbolju moguću utakmicu i da steknemo samopouzdanje kojim ćemo stići do kraja - rekao je Rafinja.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija