• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2022

08:50

ORLOVIMA STIŽE PODRŠKA! Piksijev sin biće uz Orlove protiv Brazila! (FOTO)

Instagram

Fudbal

ORLOVIMA STIŽE PODRŠKA! Piksijev sin biće uz Orlove protiv Brazila! (FOTO)

Podeli vest

Srbija prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru igra u četvrtak (20.00 RTS) protiv Brazila, koji je prvi favorit za osvajanje Mundijala

Selektor Dragan Stojković imaće posebnu podršku na premijeri. Uz Piksija, naravno i Orlove, biće Marko Stojković, sin selekora našeg tima.

Piksijev sin na putu za Katar!

Foto: instagram

 

Inače, Marko je pre nekoliko dana objavio fotografiju sa napadačem Aleksandrom Mitrovićem, pa je jasno da je golgeter Orlova omiljeni fudbaler selektorovog sina.

Foto: instagram

 

Strahovali su navijači, da li će Mitrović biti spreman za Brazil, ali dileme više nema.  Golgeter Srbije trenira sa saigračima u Kataru, a pridružio im se i Filip Kostić, koji je poslednjih dana imao problema sa povrednom zbog čega je propustio kontrolni duel sa Bahreinom. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija