• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2022

07:46

DEGENEK POSLE DEBAKLA: Francuzi su neodgovorni i ranjivi! (FOTO)

AP PHOTO

Fudbal

DEGENEK POSLE DEBAKLA: Francuzi su neodgovorni i ranjivi! (FOTO)

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde i repezentativac Australije Miloš Degenek debitovao je na Svetskom prvenstvu nažalost u porazu od Francuza (4:1)

Svetski šampion je primio je gol, a onda su "trikolori" uplaili mašinu i na kraju napunili mrežu "kengura". 

- Lepo je što sam debitovao, san svakog igrača koji igra fudbal je da zaigra na Svetskom prvenstvu. Celog života nešto radiš i igraš da bi stekao i igrao na Svetskom prvenstvu. Sada rezultat nije povoljan, ali sam ponosan - rekao je za B92 Miloš Degenk i nastavio: 

Foto: reuters

 



Sa strane možda izgleda da je svemirski brod i jeste rezultat 4:1, ali bih rekao da su za ekipe ranga Brazila, Belgije i takvih selekcija – lako pobedivi. Imaju dosta prostora u sredini, nisu agresivni, ne igraju defanzivu, svaki put kada im uneseš loptu u šesnaesterac je poluprilika. Da li im je to prva postava, da li će menjati igrače pozadi, ne znam, ali neodgovorni su i ranjivi. Ali, kada imaju loptu, onda što se kaže: "bež’te noge". Kada njima izađeš visoko, i oni su ljudi, može da se igra sa njima. Ali, kada Mbape i Dembele osete prostor i da mogu, onda je teško.

Foto: reuters

 

Degenek je izdvojio jednog igrača. 

- Pored svih njih meni je fascinantan Žiru. Njemu fali jedan gol da prestigne Anrija da bude najbolji strelac u istoriji. Malopre sam pričao sa njim. Čovek će prestići Anrija, a niko ne priča o njemu. Kakav je to onda kvalitet špica - kazao je Degenek, koji i pored portaza veruje da Australijanci u nastavku takmičenja mogu da se domognu naredne faze.

Foto: AP/Photo

 

Australijancima predstoje mečevi sa Dancima i Tunisom, koji su odigrali 0:0 u prvom meču. 

 

 

Standings provided by Sofascore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija