• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

15:05 >> 15:55

VLAHOVIĆ ZAGRMEO: NIKO NEĆE SKUPLJATI POENE NA MOM IMENU! Idemo na POBEDU! Kostić: Kad, ako ne sad!? (VIDEO)

Predrag Milosavljević

Fudbal

VLAHOVIĆ ZAGRMEO: NIKO NEĆE SKUPLJATI POENE NA MOM IMENU! Idemo na POBEDU! Kostić: Kad, ako ne sad!? (VIDEO)

Podeli vest

Srbija u petak (20.00, RTS, Arena) sa Švajcarskom igra odlučujući meč na Svetskom prvenstvu i mora da pobedi ako želi u osminu finala, a naciji su se obratili Dušan Vlahović i Filip Kostić

Dušan Vlahović je bez dlake na jeziku govorio o gorućim temama i meču sa Švajcarcima!

Nije krio naš as koliko je izrevoltiran pričama koje kruže, pa je one koji to rade nazvao pakosnim i zlobnim, a odlučio je da zaštiti svoje ime i prezime!

Filip Kostić je poručio da je ekipa spremnija nego ikada i upitao: Kada ćemo, ako ne sada!?

Oba pulena Dragana Stojkovića su potvrdila da je atmosfera u ekipi nikada bolja!

 

VLAHOVIĆ O AFERAMA I SPEKULACIJAMA

- Žao mi je što ovako počinjem konferenciju na SP! Suvišno je bilo šta pričati! Moram da reagujem jer se radi o mom imenu! To što svi vidimo i čitamo su ozbiljne gluposti i nebuloze! Priče rekla-kazala su već standardne! To rade zli i pakosni!  Braniću se i zakonski i pravno, ovo nije prvi put da se dešava! Nikada se nisam oglašavao, to nije moj stil! Umesto da nas svi podržavaju, oni koji ništa uradili u svojim životima na mom imenu sigurno neće skupljati poene! Mi se fokusiramo na petak i stavljam ovde tačku! 

Foto: printscreen

Tekst potpis

- Nisam igrao u dogovoru sa Misterom, sada se osećam bolje i nadam se da ću moći da pomognem ekipi u petak!

KAD AKO NE SADA

- Na ovom nivou nema mnogo ekipa koje imaju mane, ovde su samo najbolji! Ne utiče pritisak na nas, atmosfera nikada nije bila bolja! Dobro je što imamo sve u svojim rukama! Kada ćemo imati snage, ako ne sada protiv Švajcarske!- rekao je Kostić!

Foto: printscreen

 

- Oni su pokazali i dokazali da su odlična ekipa! Suvišno je pričati o njihovim kvalitetima, analiziraćemo ih i videti gde možemo da im napravimo problem! Ako budemo pravi, radovaćemo se! Mi Srbi volimo da igramo kad je najteže! Imamo i snage i volje i kvaliteta i želje, nadam se da ćete vidi sve u petak! Nadam se da ćemo obradovati nas, vas i celu naciju! Nema cenu ovo što sam sada osetimo - rekao je Dušan Vlahović.

MISTER SVE ZNA

- Uspeo sam u 10 dana da se oporavim i budem na raspolaganju reprezentaciji! Znači mi utakmica protiv Kameruna zbog ove sledeće! Daću sve od sebe da pomognem!

Da li je Vlahović rekao Stojkoviću da je sada spreman?

- Svakodnevno svi razgovaramo sa Misterom, on zna moje mogućnosti! Ako treba sa jednom nogom, ja sam spreman, a pitanje je koliko mogu da pomognem ekipi! Osećam se mnogo bolje i spreman sam da pomognem da idemo na pobedu! 

KO KVARI ATMOSFERU U REPREZENTACIJI?

- Ne odnosi se na vas medije moje izlaganje, nego na sve one koji pišu nebuloze! To je protiv interesa reprezentacije! Nije korektno i u ovom momentu, želim da zaštitim svoje ime i prezime, to ne može tako da se radi! Nema problema između mene i selektora! Ja sam spreman da odigram i sa jednom nogom i minut ću odraditi maksimalno, a mi smo se dogovorili da bude onako! - rekao je Vlahović!

Vlahović o Švajcarskoj:

- Osećamo podršku i vidi se i oseća u vazduhu da narod veruje u nas! Znali smo da će nam utakmica sa Švajcarskom odlučivati! Mi živimo za to! Protiv njih obećavamo da ćemo igrati i preko maksimuma! ako su bolji neka nas pobede, ako nismo, mi ćemo! Ne zanimaju nas provokacije, ovde smo iz fudbalske priče! Nema ništa bolje i lepše nego da dobijemo sledeći meč! Prolaz u nokaut fazu će značiti celoj naciji i nama!

Kostić o Švajcarskoj i spremnosti:

- Radi se o kompaktnoj i dobro organizvanoj ekipi! Nadam se da ćemo ispraviti sve iz poslednje dve utakmice i da ćemo biti pravi! Neće biti isto kao pre četiri godine, ima mnogo novih igrača! Za svaki meč se pripremamo drugačije, sve zavisi od protivnika! Ovo je posebno za nas, jer nas pobeda vodi dalje!

Filip Kostić o atmosferi koju neki pokušavaju da poljuljaju:

- Čuo sam i čitao! Pojavio se neko ko je isfrustrirsan da nam sve ovo pokvari! Svi smo zajedno, družimo se i van terena i to nas nije poremetilo!  Znači nam podrška naših navijača, sve mi prenosi porodica, mnogo hvala svima! 

 

15:25 - Počinje konferencija, tu su Vlahović i Kostić

15:15 - Nema sumnje da javnost i te kako interesuje ono što će reći Vlahović, najviše zbog onoga što se dešavalo poslednjih nekoliko dana i tiče se fizičke spreme asa Juventusa i odnosa sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

15:10 - Na današnjoj konferenciji za medije trebalo bi da se obrate Dušan Vlahović i Filip Kostić. 

15:05 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem možete možeti saznati očekivanja naših igrača uoči meča sa Švajcarskom!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 1 godinu

Ajde,ajde znamo da je napad najbolja odbrana,nego blago nama trčite za vaše laptopove i rokajte milione na sledeći vaš namešten meč

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija