• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

16:18

VLAHOVIĆ O SUKOBU SA PIKSIJEM! Pričao sam sa misterom, NEMA PROBLEMA između mene i selektora!

Predrag Milosavljević

Fudbal

VLAHOVIĆ O SUKOBU SA PIKSIJEM! Pričao sam sa misterom, NEMA PROBLEMA između mene i selektora!

Podeli vest

Dušan Vlahović otklonio je svaku sumnju da postoji neki problem između njega i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Vlahović je u nedelju, dan pre utakmice sa Kamerunom, napisao na Instagramu: "Uvek spreman". Međutim, selektor ga nije ubacio u igru u drugom kolu i zato je novinare zanimalo da li je postojao neki problem.

- Nije nastao problem između mene i selektora. Napisao da sam uvek spreman jer za Srbiju mogu da igram i sa jednom nogom. Ali ako je u interesu ekipe da budem na klupi, onda će biti tako. Pričao sam sa misterom i sve je u redu -  rekao je Vlahović.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Srpski napadač potom se još jednom osvrnuo na razgovore sa selektorom.

- Svakodnevno svi razgovaramo sa selektorom. Osećam se bolje i spreman sam da dam sve od sebe da Srbija prođe dalje. Ništa nam ne preostaje nego da idemo na pobedu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija