• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

22:12

MEKSIKANCI U SUZAMA! Pogledajte kako je Al Dosari RASPLAKAO Sombrerose! Ovaj gol ODVEO je Poljake u osminu finala! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

MEKSIKANCI U SUZAMA! Pogledajte kako je Al Dosari RASPLAKAO Sombrerose! Ovaj gol ODVEO je Poljake u osminu finala! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Meksika savladala je Saudijsku Arabiju u poslednjem kolu grupe C sa 2:1, ali ih je primljen gol u poslednjim sekundama koštao plasmana u osminu finala

Sekunde su odlučivale da putnika u osminu finala rešavaju žuti kartoni, pošto su Meksiko i Poljska imali identičnu gol razliku, kao i broj postignutih i datih golova.

A, onda je na scenu stupio Al Dosari i pri vođstvu Meksika od 2:0 postigao gol, kojim su Saudijci srušili snove Sombrerosa o plasmanu među 16 najboljih reprezentacija planete.

Suze i neverica u očima navijača meksičke selekcije, Arapima ovaj pogodak nije doneo mnogo, ali jeste častan oproštaj od Mundijala na kome su ostavili sjajan utisak.

Sombrerosi su poveli u drugom poluvremenu, tek što je krenula lopta sa centra, Martin je zatresao mrežu Saudijske Arabije i izazvao delirijum na tribinama u 47. minutu - 0:1.

Samo pet minuta kasnije, Al Ovais je opet bio savladan. Gol Čaveza doneo je Meksiku 2:0, a Poljsku stavio u neprijatan položaj.

Tada su izabranici selektora Herarda Martina osluškivali situaciju sa meča, koji je ranije završen. Manji broj žutih kartona vodio je Poljsku dalje, a da to ipak ne presuđuje na Svetskom prvenstvu, pobrinuo se Al Dosari i u poslednjim sekundama dao gol za eliminaciju meksičkog tima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija