• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

14:05

KOJA MUKA LI GA JE NATERALA?! Prodaje kartu za deuel Srbije i Švajcarske! Evo koliko NOVCA traži! (FOTO)

Insajder/Peđa Milosavljević

Fudbal

KOJA MUKA LI GA JE NATERALA?! Prodaje kartu za deuel Srbije i Švajcarske! Evo koliko NOVCA traži! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Srbije od 20 časova igraju odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, a jedan navijač rešio je da nekoliko sati pre meča proda kartu

Pred Srbijom je meč odluke sa Švajcarskom, euforija u zemlji je ogromna, a navijači sa uzbuđenjem iščekuju okršaj da stara rivala!

Jedan navijač je rešio da proda kartu na dan utakmice, a za nju traži 220 evra!

Foto: printscreen

 

 

 

Sa lica mesta, od izveštača Informera, stižu i prvi snimci oko stadiona "974" gde će većeras Srbija da bije bitku za osminu finala.

Ima mnogo naših navijača, a zanimljivo je da se hotel u kojem su odseli naši fudbaleri nalazi preko puta stadiona. Do njega mogu i pešice, ali protokol im to ipak ne dozvoljava.

Naša ekipa je naletela na dvojicu Srba koji su pravo iz Gnjilana stigli u Dohu da podrže slekciju svoje zemlje!

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija