• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

23:48

KOSTIĆ UTUČEN, PRETEŠKO MI JE... Povredio sam se, ali sam dao SVE OD SEBE! Nikada ne bih ODUSTAO!

Tanjug/AP

Fudbal

KOSTIĆ UTUČEN, PRETEŠKO MI JE... Povredio sam se, ali sam dao SVE OD SEBE! Nikada ne bih ODUSTAO!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Filip Kostić ističe da mu je bilo teško da se vrati iz povrede, ali da će za nacionalni tim uvek dati sve što može

Naša selekcija nije uspela da se plasira u osminu finala SP u Kataru. Srbija je večeras poražena od Švajcarske 3:2, dok je Kamerun pobedio Brazil 1:0 u mečevima poslednjeg, trećeg kola grupe G na Mundijalu u Kataru. Brazil i Švajcarska su izborili osminu finala, dok su Kamerun i Srbija završili učešće na Mundijalu.

- Ne bih da tražim izgovor. Dali smo svi svoj maksimum, pokušali smo, ali nismo uspeli. Žao nam je, teško je svima, zajedno pobeđujemo i gubimo. Težak trenutak za sve nas, idemo dalje. Nećemo sada pasti, moramo da ispravljamo greške, u martu nas očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Siguran sam da ova reprezentacija može mnogo više i da će pokazati mnogo više - jasan je bio Filip Kostić.

As Juventusa smatra da će reprezentacija morati da radi u budućnosti kako bi se lestvica podigla na viši nivo budući da je ovo trenutno maksimum. 

- Realno smo trebali da dobijemo Kamerun sa većom razlikom, ne smemo da primamo lake golove. To nam se desilo i danas, to moramo da popravimo u budućnosti ako želimo da maksimum bude veći nego sada. Nismo još analizirali, moraćemo da vidimo šta se desilo. Kod drugog gola sam video njihovog igrača kako trči ka golu, pokušao sam da ga stignem, a ne znam odakle se stvorio drugi. Primili smo golove u najgorim momentima, posle je bilo sve teže i teže - dodao je bek Srbije. 

Foto: Pedja Milosavljević

Otkrio je Filip Kostić šta se dešavalo u svlačionici Srbije nakon što je utakmica protiv Kameruna završena. 

- Bila nam je potrebna pobeda, a kasnije smo videli sa dva gola budući da je Kamerun dobio Brazil. Selektor je izašao hrabro, to je za mene kako treba. Nećemo tražiti izgovore, idemo dalje, nastavljamo zajedno i nadam se da ćemo se kvalifikovati za naredno veliko takmičenje. Videli ste kako je selektor podneo, bilo mu je teško. Sportisti smo, teško je podneti poraz... Čestitao nam je jer smo dali sve od sebe, na kraju smo jedva hodali - otkriva Kostić, a potom se reprezentativac Srbije dotakao i svoje igre. 

- Šta znam... Zadovoljan sam, ali može bolje. Težiću ka tome da loše stvari izbacim. Uvek dajem maksimum za reprezentaciju. Teško mi je bilo, povredio sam se na poslednjoj utakmici, nikada nisam imao problem sa mišićem. Trenirao sam dva puta dnevno, radio sve što je do mene da budem sa ekipom, da se vratim, protiv Kameruna je bilo preteško, ali sam izgurao. Nikada ne bih odustao, takav sam. 

Mnogo tenzije pratilo je čitav tok meča, a na kraju je umalo izbila opšta tuča na terenu među igračima dva tima. 

- Teško je odreagovati drugačije, tenzija je, sve je to sastavni deo igre. Bilo je nešto sa naše klupe i ono na kraju, ali smo brzo to sprečili - podvukao je Kostić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija