• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

14:06

ISPLIVALA SLIKA! Evo kako se Luka Jović oporavlja posle teškog poraza! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

ISPLIVALA SLIKA! Evo kako se Luka Jović oporavlja posle teškog poraza! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske (2:3) na Svetskom prvenstvu i tako ostala bez plasmana u osminu finala. Igračima je teško pao poraz, a napadač Luka Jović je uz naslednike pronašao utehu

Kad, ako ne sad? Ova rečenica nam je odzvanjala u glavi minulih dana, u više navrata su je naši reprezentativci izgovarali, ali to "sad" nismo dočekali!

Luka Jović je dobio priliku u nešto više od pola sata u odlučujućem meču sa Švajcarskom, nije uspeo da doprinese igri i rezultatu naše selekcije, a nakon utakmice je pohrlio u zagrljaj svojih najmilijih! 

Foto: Printscreen

 

Njegova izabranica Sofija Milošević je podelila dirljivu sliku Jovića i njihovog najmlađeg naslednika!

Vreme je za odmor i alalizu, a nadamo se u martu mnogo boljem izdanju asa Fiorentine i cele naše selekcije!

Nadali smo se, euforija je bila ogromna, vera takođe. Ipak, što bi selektor Dragan Stojković rekao, želje su jedno, a mogućnost drugo. Orlovi se vraćaju sa planetarne smotre sa najgorim plasmanom  otkako je Srbija samostalna država.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kazna

pre 1 godinu

uzeti im svaki dinar i izbaciti im porodice na ulicu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija