• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2022

16:45

HRVAT SE IZVINIO! Selektor "šahovničara" više ne misli tako! KRENULI DA GA RAZAPINJU, nije imao kud!

REUTERS/Paul Childs

Fudbal

HRVAT SE IZVINIO! Selektor "šahovničara" više ne misli tako! KRENULI DA GA RAZAPINJU, nije imao kud!

Podeli vest

Hrvatska i Brazil igraju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u fudbalu, a uoči te utakmice selektor "vatrenih" Zlatko Dalić uputio je jedno izvinjenje.

On je nešto ranije, tokom Munidijala u Kataru, želeći da objasni da ga ne zanima previše lepota igre već rezultat, istakao da fudbal nije umetničko klizanje, u kome se ocenjuje utisak.

Izazvalo je to burne reakcije nekih predstavnika pomenutog sporta na ledu, pa je Dalić morao da interveniše povodom onoga što je prethodno izgovorio.

- Izvinjavam se ako se bilo ko osetio povređenim. Nisam mislio ništa loše! Čak sam pohvalio umetničko klizanje. jer je to težak sport u kome se ocenjuje i utisak, dok u fudbalu to nije slučaj. Zato sam rekao da je kod nas, u fudbalu, bitan samo rezultat, da to nije umetničko klizanje u kome bismo dobijali bodove za utisak koji ostavio na terenu - istakao je selektor Hrvatske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrač

pre 1 godinu

U pravu je . Fudbal nije igra u kojoj se "umire od lepote" i koja je "fer" ( a takav je uopšte i život) . Važan je rezultat. Verovatno je zbog takve imitacije života, fudbal najpopularniji sport na svetu. (dali je to još uvek sport ili samo mašina za produciranje novca ?).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija