• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2022

08:33

FOTOGRAFIJE MESIJA SA PORODICOM ODUŠEVILE SVET! Jedan detalj svima zapao za oko! NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA JE KAO IZ BAJKE....

Instagram/Antonela Roccuzzo

Fudbal

FOTOGRAFIJE MESIJA SA PORODICOM ODUŠEVILE SVET! Jedan detalj svima zapao za oko! NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA JE KAO IZ BAJKE....

Podeli vest

Porodične fotografije Lionela Mesija posle finala Svetskog prvenstva u Kataru obišle su svet, a jedan detalj na fotografiji sa suprugom Antonelom Rokuzom zapazili su svi

Supruga najboljeg fudbalera sveta nije mogla da sakrije sreću, ali ni suze radosnice, pa je na svom Instagam nalogu objavila fotografije sa suprugom i njihovom decom tokom slavlja u Kataru. 

Dok sinovi grle i ljube "boginju", Antonela pozira sa suzama u očima kraj svog supruga. Na fotografiji koja je obišla svet, mnogi su zapazili jedan detalj - da njoj iz džepa viri telefon na kom se vidi tačno vreme ovog istorijskog momenta.

Ljubavna priča Lionela Mesija i Anotnele Rokuzo godinama fascinira svet. Slavni fudbaler je zavoleo lepoticu još u detinjstvu, dok su oboje bili siromašni. 

Mesijev drug je bio prijatelj sa Anotenelinim bratom, a fudbaler se družio sa njim samo da bi češće viđao ovu lepoticu. 

Kada su se upoznati, ona je imala samo osam godina. Dečak Mesi je bio toliko očaran njenom lepotom, da je odmah pitao: ''Ko je to?'' kada ju je video. Kasnije mu je ona pisala pisma, a u jednom mu je napisala da će jednog dana da budu vereni.

Prelomni momenat u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona pala u depresiju zbog smrti najboljeg prijatelja. Njega je pregazio momak koji je vozio pijan.  Zbog tuge, Antonela je prestala da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

 

 

Tri godine kasnije Antonela se preselila u Španiju da živi s Mesijem. Tada je shvatila da je njihova ljubav jaka, pa je odlučila da upiše fakultet u Barseloni i preseli se kod fudbalera.

Mesi i Antonela su 2017. godine u njihovom rodnom Rosariju pred 260 gostiju krunisali svoju ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija