• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2022

08:50

LJUDSKA GROMADA I SRBIN OD GLAVE DO PETE! Ovako je govorio Miha o svom narodu!

ATAIMAGES

Fudbal

LJUDSKA GROMADA I SRBIN OD GLAVE DO PETE! Ovako je govorio Miha o svom narodu!

Podeli vest

Pamtiće svi istinski ljubitelji fudbala Sinišu Mihajlovića! Neko po trku protiv Bajerna podignutih ruku, neko po dresu sa podogunutom kragnom, kolu protiv Irana, kako je utišao Hrvate na Maksimiru, ili po tri komada iz slobodnjaka protiv Sampdorije...ali i po tome što je bio bez dlake na jeziku

Što na umu to na drumu! Sa Sinišom nije bilo zaje.... Znao je svima sve da saspe u lice ako su to zaslužili, ali i da se izvini, kad nije u pravu, a to se retko dešavalo.

Neizostavni deo njegovo života bili su rodno Borovo i Vukovaru, rata, javna prepucavanja sa hrvatskim fudbalerima. Nije ga zanimalo da li to nekome smeta ili ne, javno je i ponosno govorio da je Srbin. 

Srbin do glave do pete

- Ja imam snažan karakter. Srbin sam od glave do pete, sa svim vrlinama i manama mog ponosnog naroda. Ali znam da priznam greške, da tražim izvinjenje i uvek sam spreman na dijalog. Smatraju me za tvrdog čoveka, to je istina. I bolje je da me ne provociraju. Ali i čovek sa m***ma može da bude dirnut: meni se to događa kada mislim na osobe koje sam voleo, a više ih nema ili kada mislim na moje ćerke kada su daleko. Kada sam prvi put otišao u Međugorje, počeo sam da plačem kao dete, nisam uspeo da zaustavim suze. I osetio sam se jačim, i više sam bio taj dan čovek nego ikada u mom životu - rekao je Mihajlović pre dve godine u jendom intervjuu na 50. rođendan.

Iako su mnogi mislili drugačije, čak ga i optuživali da mrzi, nisu poznavali pravog Sinišu Mihajlovića. Kolika je ljudska gromada bio Siniša Mihajlović potvrdio je i Karlo Lulić, fudbaler koji je sa njim sarađivao u sezoni 2014/2015.

Foto: ATAIMAGES

 

- Bili smo godinu dana zajedno u Sampdoriji i ono što nikada neću zaboraviti je momenat kada sam prvi dan došao u kancelariju na potpis ugovora. Trener Mihajlović me je pitao odakle sam, a ja sam mu odgovorio da sam iz sela pored Nove Gradiške, ali da sam u poslednje vreme u Osijeku. Njegov odgovor je bio "A, pa ti si moj, osećaj se kao kod kuće i dobro došao! Moja vrata su ti uvek otvorena, kakav god problem budeš imao, slobodno mi se obrati, ja sam uvek tu za tebe - otkrio je za Informer Lulić.

Foto: AP foto

Siniša Mihajlović

Nekoliko hiljada ljudi oprostilo se u nedelju od Siniše Mihajlovića u Rimu! Kovčeg sa telom slavnog srpskog fudbalera i trenera, koji je preminuo u petak posle borbe sa leukemijom, bio je izložen u sali opštine na čuvenom rimskom trgu Kampidoljo. Sahrana Siniše Mihajlovića biće u ponedeljak u Rimu, u baziliki "Santa Maria degli Angeli e dei Martiri". Početak sahrane zakazan je za 11.00 časova.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija