• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2022

10:00

HALAND MOŽE BOLJE! Gvardiola: Od prvog dana sam oduševljen

REUTERS/Phil Noble

Fudbal

HALAND MOŽE BOLJE! Gvardiola: Od prvog dana sam oduševljen

Podeli vest

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da norveški igrač Erling Haland i dalje može da napreduje uprkos dobrim nastupima od prelaska u taj klub

- Nadam se da može da nastavi da napreduje kao fudbaler jer mislim da može bolje - rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare pred meč sa Evertonom.

Norveški napadač je nastavio sa dobrim igrama postigavši dva gola u sredu u pobedi Sitija nad Lidsom (3:1). Sa ta dva pogotka postao je igrač koji je najbrže stigao do 20 golova u Premijer ligi, pošto mu je za taj učinak bilo potrebno 14 utakmica.

Haland (22) je ovog leta prešao u Siti iz Borusije Dortmund i za tim iz Mančestera je do sada odigrao 20 utakmica i postigao 26 golova u svim takmičenjima.

- Ako obara rekorde i postiže mnogo golova, to je dobro jer će nam pomoći da pobeđujemo. Kada svi daju sve od sebe, tim ima koristi. Od prvog dana sam oduševljen, ne samo njegovim doprinosom golovima, zbog čega je ovde, već i mnogim drugim stvarima istakao je Gvardiola.

Mančester siti zauzima drugo mesto na tabeli Premijer lige i zaostaje pet bodova za vodećim Arsenalom.

Siti će u subotu od 16.00 biti domaćin ekipi Evertona, u utakmici 18. kola Premijer lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija